Tι «έκλεψε» η Κim Kardashian από Σέρβα τραγουδίστρια;

Tι «έκλεψε» η Κim Kardashian από Σέρβα τραγουδίστρια;

Κάνει copy paste τις εμφανίσεις της Jelena Karleusa και «κοροϊδεύει» τους θαυμαστές της; 

Tι «έκλεψε» η Κim Kardashian από Σέρβα τραγουδίστρια;
Ακόμα δεν μπορούμε να συνηθίσουμε το πλατινέ χρώμα που αποφάσισε να υιοθετήσει στα μαλλιά της  και το ένα «χτύπημα» έρχεται μετά το άλλο αφού σε πρόσφατη έξοδό της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι δεν φόρεσε στηθόδεσμο με αποτέλεσμα πάλι τα media να ασχοληθούν μαζί της.

Η Kim Kardashian ωστόσο λίγες μέρες μετά την τεράστια αλλαγή που έκανε στην πλούσια χαίτη της είπε δημόσια πως εμπνεύστηκε το νέο της λουκ από την Madonna. 

Aμ δε... Η τηλεπερσόνα δεν λέει όλη την αλήθεια αφού φαίνεται πως όχι μόνο το χρώμα των μαλλιών της αλλά και όλες οι στιλιστικές της επιλογές είναι... κλεμμένες από μία τραγουδίστρια της Σερβίας ονόματι Jelena Karleusa. 

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα USWeekly και... κάρφωσε την Kardashian λέγοντας πως οι στιλιστικές της επιλογές είναι εμπνευσμένες από την δική της σελίδα στο διαδίκτυο εξηγώντας παράλληλα πως το εικονιζόμενο «άγριο» λουκ είναι παλαιότερη δική της ανακάλυψη. 

Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την ποπ σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram όπου ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών με την ίδια και την Kim Kardashian σχολιάζοντας ειρωνικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ας παίξουμε ένα παιχνίδι- Βρες ποια είμαι;».
Κλείσιμο

Η αλήθεια είναι πως η Σέρβα τραγουδίστρια δεν έχει και άδικο αφού η ομοιότητα τους είναι τρομακτική και δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τις δυο κυρίες. 

Ακόμη και η τελευταία εμφάνιση της τηλεπερσόνας στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι όπου τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα είναι... κλεμμένη. 

Όχι δεν είναι η Kim Kardashian η μοναδική που φόρεσε διάφανο τοπ χωρίς στηθόδεσμο αλλά το ίδιο ακριβώς outfit έχει «αγκαλιάσει» και το σώμα της της Jelena Karleusa.

E βλέποντας και η πόπ σταρ πως η πρώτη της ανάρτηση στο διαδίκτυο είχε μεγάλη απήχηση στους διαδικτυακούς της φίλους πόσταρε και μία δεύτερη δίνοντας κι άλλη τροφή για σχόλια.

Τέλος η  Jelena Karleusa, που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και τα τραγούδια της έχουν πολλές φορές σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts,  εξηγεί πως δεν έχει κάποιο στιλίστα αλλά εκείνη επιμελείται τις εμφανίσεις της.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης