Amal Clooney: Το κόκκινο μάλλινο παλτό της είναι ήδη sold out

Amal Clooney: Το κόκκινο μάλλινο παλτό της είναι ήδη sold out

Highlight της εμφάνισης της κυρίας Clοoney δεν ήταν άλλο από το κόκκινο μάλλινο παλτό, αξίας 350 ευρώ, που φορούσε, από τον οίκο Paule Ka, το οποίο είναι ήδη sold out. Τα παπούτσια της Amal ήταν από τον οίκο Prada ενώ η δερμάτινη τσάντα από τον οίκο Dior

Amal Clooney: Το κόκκινο μάλλινο παλτό της είναι ήδη sold out
Σύζυγος χολιγουντιανού σταρ, η κυρία Clooney, Amal Alamudin, δεν θα μπορούσε και εκείνη να μην ντύνεται και να μην εμφανίζεται σαν χολιγουντιανή σταρ. Οχι ότι πριν το γάμο της με τον George ντυνόταν διαφορετικά αλλά η αλήθεια είναι, ότι από τη στιγμή που έγινε και επίσημα κυρία Clooney στη Βενετία, το ντύσιμό της είναι ντύσιμο κόκκινου χαλιού.



Κλείσιμο
Η 37χρονη λοιπόν Βρετανίδα δικηγορός εντοπίστηκε αυτές τις μέρες από τους φωτογράφους στη χιονισμένη Νέα Υόρκη και τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω της με την κομψή και σέξι της εμφάνιση.



Highlight της εμφάνισης ήταν το κόκκινο μάλλινο παλτό, αξίας 350 ευρώ, που φορούσε, από τον οίκο Paule Ka, το οποίο είναι ήδη sold out. Τα παπούτσια της Amal ήταν από τον οίκο Prada ενώ η δερμάτινη τσάντα από τον οίκο Dior. Οσο για τον κύριο που της κύριο που της κρατούσε την ομπρέλα, αυτός ήταν από την προσωπική της φρουρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης