Julianne Moore: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στη Νέα Υόρκη

Julianne Moore: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στη Νέα Υόρκη

Σε μια σκηνή η 54χρονη ηθοποιός έπρεπε να κάνει σκι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφαγε τούμπα. Ευτυχώς η πτώση της δεν ήταν ιδιαίτερα άσχημη, με αποτέλεσμα να σηκωθεί με τη βοήθεια του συμπρωταγωνιστή της και να συνεχίσει γελώντας τα γυρίσματα

Julianne Moore: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στη Νέα Υόρκη
Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Maggie's Plan” στην παγωμένη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτές τις μέρες η πρόσφατα βαραβευμένη με Οσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Julianne Moore, η οποία παραλίγο να έχει ένα ατύχημα. Συμπρωταγωνιστής της στην ταινία είναι ο γνωστός ηθοποιός Ethan Hawke και τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται στο γεμάτο χιόνι Mountain State Park στη Νέα Υόρκη.

Σε μια σκηνή η 54χρονη ηθοποιός έπρεπε να κάνει σκι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφαγε τούμπα. Ευτυχώς η πτώση της δεν ήταν ιδιαίτερα άσχημη, με αποτέλεσμα να σηκωθεί με τη βοήθεια του συμπρωταγωνιστή της και να συνεχίσει γελώντας τα γυρίσματα. 

Η υπόθεση της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί η Rebecca Miller,  περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μιας γυναίκας, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη βιώνοντας χαρές και δυσκολίες.    
Κλείσιμο




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης