Neil Patrick Harris: Βόλτα με τον σύζυγό του και αποκάλυψη ότι δεν θα ξαναπαρουσίαζε τα Οσκαρ

Neil Patrick Harris: Βόλτα με τον σύζυγό του και αποκάλυψη ότι δεν θα ξαναπαρουσίαζε τα Οσκαρ

«Ολο αυτό ήταν κάτι σαν τέρας. Μου άρεσε που το δοκίμασα αλλά κάτι τέτοιο έχει μεγάλη ευθύνη και απαιτείται πολύς χρόνος», είπε ο ηθοποιός

Neil Patrick Harris: Βόλτα με τον σύζυγό του και αποκάλυψη ότι δεν θα ξαναπαρουσίαζε τα Οσκαρ
Ούτε ένα χαμόγελο on camera δεν έσκασε ο φετινός παρουσιαστής των Οσκαρ Neil Patrick Harris στην δημόσια εμφάνιση που έκανε με τον σύζυγό το  David Burtka σε έκθεση μοντέρνας τέχνης στη Νέα Υόρκη. 

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «How I Met Your Mother» εθεάθη σε εκδήλωση και από ότι είπαν οικείοι του ήταν αγέλαστος και πολύ σοβαρός. Ο ηθοποιός σε σύνεντευξή του στην Huffington Post είπε ότι δεν πρόκειται να είναι οικοδεσπότης ξανά σε απονομή βραβείων Οσκαρ καθώς η φετινή παρουσίαση του άφησε ανάμικτα συναισθήματα.

«Δεν ξέρω αν η οικογένειά μου ή εγώ θα μπρούσα να αντέξω κάτι τέτοιο για δεύτερη φορά. Ολο αυτό ήταν κάτι σαν τέρας. Μου άρεσε που το δοκίμασα αλλά κάτι τέτοιο έχει μεγάλη ευθύνη και απαιτείται πολύς χρόνος. Εχασα για λίγο τις ισορροπίες μου και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω την παρουσίαση κάθε χρόνο».

Κλείσιμο
Πάντως ο Harris δεν απέσπασε και τόσο κολακευτικά σχόλια σαν παρουσιαστής και από ότι φαίνεται αυτό επηρέασε την ψυχολογία του. Σίγουρα πάντως -όπως έσπευσαν να πουν οι κακές γλώσσες- δεν είχε την ευφυία ή την ευρηματικότητα της προκατόχου του Ellen DeGeneres η οποία με την περσινή της selfie πέρασε στην ιστορία των Οσκαρ ως μια από τις πιο πετυχημένες οικοδέσποινες. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης