Αρμάνι για Μαντόνα: Αυτή φταίει που έπεσε στα BRIT Awards

Αρμάνι για Μαντόνα: Αυτή φταίει που έπεσε στα BRIT Awards

Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι, λέει ο σχεδιαστής της κάπας 

Αρμάνι για Μαντόνα: Αυτή φταίει που έπεσε στα BRIT Awards
Έπειτα από την πτώση της στη σκηνή των BRIT Αwards, όπου στο διαδίκτυο έπαιξε στο repeat αμέτρητες φορές, η Madonnα εθεάθη την Τρίτη στο Παρίσι φορώντας τα αθλητικά της, προφανώς γιατί φοβήθηκε να πάρει το ρίσκο να βάλει ψηλοτάκουνες μιας και σίγουρα δεν θέλει να και δει και πάλι τον εαυτό της να γίνεται viral στο διαδίκτυο. 



Κλείσιμο

Κι ενώ η τραγουδίστρια προσπαθεί να αφήσει στο παρελθόν την τούμπα της στα βραβεία, -το ατύχημα συνέβη καθώς οι χορευτές της τράβηξαν την κάπα που φορούσε με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στα ειδικά διαμορφωμένα για το σόου σκαλοπάτια- ο Αρμάνι, ο οποίος σχεδίασε την διάσημη πλέον κάπα, κατηγορεί την Madonna για το γεγονός λέγοντας πως ήταν δικό της λάθος.

«Η κάπα είχε μία κόπιτσα  και δεν ήταν εφικτό να την λύσει με τα χέρια της. Αυτό είναι όλο. Όπως όλοι ξέρουμε η Madonna είναι πολύ δύσκολη», είπε ο σχεδιαστής. 

Οι θεατές παρακολούθησαν τρομοκρατημένοι το σόου καθώς η Μadonnα κατρακυλούσε στη σκηνή των βραβείων, ύστερα από την αποτυχία της να λύσει την κάπα που φορούσε για να την τραβήξουν στη συνέχεια οι χορευτές της.

Μάλιστα η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή του Jonathan Ross ότι στραμπούληξε τον λαιμό της εκείνο το βράδυ. 

«Όλοι ανησυχούσαν ότι η κάπα θα γλιστρούσε από πάνω μου αφού ήταν πολύ βαριά, έτσι μου την έδεσαν πολύ σφιχτά γύρω από τον λαιμό μου. Περπάτησα σαν βασίλισσα ανεβαίνοντας και το τελευταίο σκαλί της σκηνής, τράβηξα την μεταξωτή κορδέλα της κάπας μου αλλά δεν λύθηκε. 
Οι δύο Γιαπωνέζοι χορευτές μου ουσιαστικά με στραγγάλισαν στη σκηνή. Είχα δύο επιλογές: Να με στραγγαλίσουν ή να πέσω με την κάπα. Και έπεσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης