Britney Spears: Της έφυγαν τα extensions στη σκηνή

Britney Spears: Της έφυγαν τα extensions στη σκηνή

Πριν από λίγες μέρες την ώρα που η Britney Spears ήταν στη σκηνή του Planet Hollywood, στο Λας Βέγκας, και τραγουδούσε το “Piece Of Me”, της έφυγαν τα extensions

Britney Spears: Της έφυγαν τα extensions στη σκηνή
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Το κορίτσι κάτι έχει πάθει καθώς το άθλημα δεν την πάει πια εδώ και καιρό. Ο λόγος για την ποπ σταρ-ο Θεός να την κάνει ποπ σταρ πλέον- Britney Spears, η οποία κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη από τη στιγμή που αποφάσισε να ξαναβγεί στη σκηνή. Τη μια δεν μπορεί να τραγουδήσει και εμφανίζεται playback, κάτι που όμως το κάνει έτσι που γίνεται αντιληπτή από το κοινό που στην κυριολεξία την κράζει, την άλλη δεν έχει αντοχές και δεν μπορεί να κάνει τη χορογραφία, την άλλη πετάγεται έξω το στήθος της στο χορό και τώρα γίνεται αυτό και μόνο να γελάσει μπορείς.



Κλείσιμο
Πριν από λίγες μέρες την ώρα που η τραγουδίστρια ήταν στη σκηνή του Planet Hollywood, στο Λας Βέγκας, και τραγουδούσε το “Piece Of Me”, της έφυγαν τα extensions. Ναι καλά διαβάσατε. Οχι δηλαδή όλα τα extensions αλλά ένα μεγάλο μέρος, μια τρέσα, όπως θα λέγαμε στη γλώσσα της κομμωτικής. Και έπεσαν στο πάτωμα αφήνονας με το στόμα ανοιχτό όσους την παρακολουθούσαν. Ενας μάλιστα fan ήταν τυχερός γιατί μαγνητοσκοπούσε εκείνη τη στιγμή την ερμηνεία της, με αποτέλεσμα το βιντεάκι να κάνει το γύρο του διαδικτύου.    









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης