Lady Gaga: Φορώντας μόνο ένα κορμάκι στην παγωμένη Νέα Υόρκη

Lady Gaga: Φορώντας μόνο ένα κορμάκι στην παγωμένη Νέα Υόρκη

Η Gaga λοιπόν εθεάθη αυτές τις μέρες στην παγωμένη Νέα Υόρκη έξω από το ξενοδοχείο της φορώντας σακάκι και κορμάκι από μέσα, χωρίς όμως κάτι από κάτω. Το όλο ντύσιμο-ή γδύσιμο καλύτερα-συμπλήρωναν τα μπλε ψηλοτάκουνα που φορούσε

Lady Gaga: Φορώντας μόνο ένα κορμάκι στην παγωμένη Νέα Υόρκη
Και πάνω που είχαμε αρχίσει να φοβόμαστε ότι η αγαπημένη μας ποπ σταρ Lady Gaga άλλαξε μετά τον πρόσφατο αρραβώνα της, με τον Taylor Kinney, οι τελευταίες της φωτογραφίες μας έκαναν να ησυχάσουμε. Η 27χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι εδώ, το ίδιο γυμνή και το ίδιο εκκεντρική που ήταν και πριν φορέσει το μονόπετρο στο χέρι.



Η Gaga λοιπόν εθεάθη αυτές τις μέρες στην παγωμένη Νέα Υόρκη έξω από το ξενοδοχείο της φορώντας σακάκι και κορμάκι από μέσα, χωρίς όμως κάτι από κάτω. Το όλο ντύσιμο-ή γδύσιμο καλύτερα-συμπλήρωναν τα μπλε ψηλοτάκουνα που φορούσε.

Κλείσιμο


Οσο για τα επαγγελματικά της, η τελευταία είδηση που βγήκε μέσα από το Twitter της ίδιας είναι αυτή που τη θέλει να εμφανίζεται στην 5η σεζόν της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “American Horror Story”, κάτι, που σύμφωνα με την προσωπική μας γνώμη, της ταιριάζει απόλυτα.  





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης