Δείτε ποια αρραβωνιάστηκε ο Τζέραρντ Μπάτλερ

Δείτε ποια αρραβωνιάστηκε ο Τζέραρντ Μπάτλερ

Το μόνο που λάμπει πάνω της είναι το μονόπτερο που της χάρισε ο ηθοποιός 

Δείτε ποια αρραβωνιάστηκε ο Τζέραρντ Μπάτλερ
Ήταν από τους πιο περιβόητους εργένηδες του Xόλιγουντ όμως φήμες θέλουν τον Τζέραρντ Μπάτλερ να έχει αρραβωνιαστεί την διακοσμήτρια Mόργκαν Μπράουν με την οποία χρονολογείται πως έβγαινε από το περασμένο καλοκαίρι. 

Ναι η είδηση, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, για τον αρραβώνα του ζευγαριού προκαλεί σοκ στο γυναικείο κοινό όμως αυτό που κανείς δεν μπορεί να... χωνέψει είναι ότι η εν λόγω κυρία υστερεί κατά πολύ -εμφανισιακά τουλάχιστον- σε σχέση με τις υπόλοιπες αιθέριες υπάρξεις που τον έχει «τσακώσει» ο φακός κατά καιρούς. 

Την Κυριακή μία φωτογραφία της διακοσμήτριας από την βόλτα της στο Μαλιμπού «αποκάλυψε» πως το ζευγάρι έχει πάει τη σχέση του ένα βήμα παρακάτω μιας και το μεγάλο, διαμαντένιο, μονόπετρο, που κοσμούσε το δάχτυλό της έλαμπε τόσο που δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητο από τον φακό των παπαράτσι. 

Κλείσιμο
Όμως ήταν το μόνο πράγμα που έλαμπε πάνω της. Κατά τα λοιπά δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να εντυπωσιάζει καθώς η... αρραβωνιαστικιά του 45χρονου ηθοποιού έκανε μία πολύ απλή εμφάνιση. 

Φορώντας ένα λευκό Τ-Shirt και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν έκανε την βόλτα της εντελώς αμακιγιάριστη και μόνη. 
 


Η Μόργκαν Μπράουν και ο Τζέραρντ Μπάτλερ βγαίνουν από το περασμένο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνος έδειχνε να είναι ιδιαίτερα στοργικός απέναντί της.

Ο φακός τους έχει πετύχει ακόμη σε τρυφερά ενσταντανέ την ώρα που παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Ορλεάνη αλλά και να κρατιούνται χέρι-χέρι καθώς απολαμβάνουν έναν παγωμένο καφέ σε βόλτα τους στο Μαλιμπού. 

Λέτε τελικά να του έκλεψε την καρδιά αυτή η κυρία; 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης