Cameron Diaz: Το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

Cameron Diaz: Το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

«Ολα είναι θέμα πειθαρχίας. Μπορείς να φας ένα κομμάτι κέικ για τη γεύση. Δεν χρειάζεται να το φας ολόκληρο», λέει η ηθοποιός

Cameron Diaz: Το σεξ κάνει καλό στην υγεία!
Ηταν παντρεμένη με τον ρόκερ Benji Madden για λιγότερο από δύο μήνες και η ηθοποιός Cameron Diaz λέει ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η 42χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Cosmopolitan είπε: «Το να κάνεις σεξ είναι κάτι πολύ υγιεινό και πρέπει να κάνουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους». 

Η Cameron μίλησε επίσης και για τη σκληρή δουλειά που κάνει με το σώμα της: «Είναι πολύ σημαντικό να γυμνάζουμε το σώμα μας. Ακούω πολλούς να λένε ότι το σώμα τους απορρίπτει τη γυμναστική. Στην πραγματικότητα το μυαλό μας είναι αυτό που την απορρίπτει. Το πώς θέλουμε να δείχνει το σώμα μας το ορίζουμε εμείς». 

Κλείσιμο


Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για τη διατροφή της: «Που και που επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει διατροφικές ατασθαλίες. Ολα είναι θέμα πειθαρχίας. Μπορείς να φας ένα κομμάτι κέικ για τη γεύση. Δεν χρειάζεται να το φας ολόκληρο. Δεν χρειάζεται να καταπιέζουμε τον εαυτό μας. Με μέτρο όλα γίνονται».

Τέλος αναφέρθηκε και στην παράνοια που έχει ο κόσμος με τα social media: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εκτίθενται τόσο πολύ στα social media. Είναι επικίνδυνο να δημοσιοποιείς προσωπικά σου δεδομένα σε αγνώστους. Ολο αυτό είναι ένα τρελό πείραμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης