Don Johnson - Melanie Griffith: Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν (ξανά) για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια;

Don Johnson - Melanie Griffith: Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν (ξανά) για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια;

Αναχώρησαν μαζί για τη Νέα Υόρκη όπου η κόρη τους Dakota θα κάνει το ντεμπούτο της στο Saturday Night Live

Don Johnson - Melanie Griffith: Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν (ξανά) για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια;
O 65χρονος ηθοποιός του Miami Vice, Don Johnson και η 57χρονη πρώην σύζυγός του Melanie Griffith έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις για χάρη της μοναχοκόρης τους και πρωταγωνίστριας της ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», Dakota Johnson.

Ωστόσο, είχαν να συναντηθούν οκτώ ολόκληρα χρόνια καθώς πλέον αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν. Μόλις χθες έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έπειτα από 8 χρόνια, μαζί με την τέταρτη σύζυγο του Don, Kelley Phleger, την κόρη της Melanie, Stella Banderas και το γιο της Αlexander Bauer, στο Διεθνές αεροδρόμιο του Los Angeles, για να αναχωρήσουν μαζί για τη Νέα Υόρκη όπου η κόρη τους Dakota θα κάνει το ντεμπούτο της στο Saturday Night Live.

Κλείσιμο


Η Griffith άρχισε να βγαίνει με τον Don όταν ήταν μόνο 14 ετών. Το ειδύλλιο τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και παντρεύτηκαν το 1976, αν και η σχέση τους μέτραγε μόνο έξι μήνες. Ωστόσο οι δύο τους άρχισαν να βλέπουν κι άλλους ανθρώπους με εκείνον να έχει μια σύντομη περιπέτεια με την Barbra Streisand το 1988 και η Melanie το πρώτο παιδί της Αlexander το 1985 με το δεύτερο σύζυγό της Steven Bauer.



Ωστόσο, η φλόγα του έρωτά τους δεν έσβησε και έτσι η Melanie επέστρεψε στον Don για να ξαναπαντρευτούν τον Ιούνιο του 1989. Τέσσερις μήνες αργότερα απέκτησαν την κόρη τους Dakota. Χώρισαν εκ νέου τον Μάρτιο του 1994, για να συμφιλιωθούν αργότερα αλλά χώρισαν και πάλι το Μάιο του 1995.



Η Melanie ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Antonio Banderas, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος τότε. Τον Μάιο του 1996 παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί την 18χρονη κόρη τους Stella. Τον Ιούνιο του 2014 η Melanie πήρε διαζύγιο από τον Antonio.

Ο Don Johnson παντρεύτηκε την 44χρονη Kelley Phleger τον Απρίλιο του 1999 και έχουν τρία παιδιά μαζί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης