Η Μαντόνα εξηγεί τι συνέβη με την τούμπα: Οι χορευτές μου παραλίγο να με πνίξουν on stage

Η Μαντόνα εξηγεί τι συνέβη με την τούμπα: Οι χορευτές μου παραλίγο να με πνίξουν on stage

Με κοιτούσαν με ένα φακό στα μάτια όλο το βράδυ, μήπως έχω πάθει διάσηση, είπε η βασίλισσα της ποπ - Αυτό δεν ήταν σόου μαγικό, όπως θέλω να είναι οι παραστάσεις μου, αλλά σόου τρόμου, λέει

Η Μαντόνα εξηγεί τι συνέβη με την τούμπα: Οι χορευτές μου παραλίγο να με πνίξουν on stage
Η Μαντόνα αποκάλυψε στους φαν της τι ακριβώς συνέβη στην σκηνή των Brit Awards και βρέθηκε αρχικά στον αέρα και μετά φαρδιά πλατιά στο πάτωμα, ενώ ερμήνευε live και σε απευθείας μετάδοση μια από τις επιτυχίες της.

«Χτύπησα λίγο στον αυχένα» λέει η ίδια για την τούμπα, με την οποία πολλοί μπορεί να γέλασαν, όμως η βασίλισσα της ποπ τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. 

Κλείσιμο
Η Μαντόνα μίλησε στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος και περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη στο επίμαχο στιγμιότυπο, λέγοντας πως παραλίγο οι χορευτές της να την... στραγγαλίσουν επί σκηνής! 

«Δύο αγαπημένοι μου Ιάπωνες χορευτές, για την ακρίβεια με πέταξαν από τη σκηνή στραγγαλίζοντάς με! Είχα δύο επιλογές, ή να πνιγώ ή να πέσω και επέλεξα να πέσω» είπε η ίδια.



Όσο για το τι συνέβη με την κάπα και δεν λύθηκε, λέει η Μαντόνα: «Υπήρξε ένα απρόοπτο στην αρχή του σόου. Επρεπε να δισχίσω περπατώντας με την κάπα στην πλάτη ένα μεγαλύτερο μέρος της σκηνής και οι συνεργάτες μου ανησύχησαν ότι μπορεί να έπεφτε. Ετσι, την έδεσαν πολύ σφιχτά στο λαιμό μου».

«Ετσι λοιπόν, περπατώ σαν την Βασίλισσα, φτάνω στην κορυφή των σκαλιών και τραβώ το κορδόνι για να λυθεί», συνεχίζει την αφήγηση. «Όμως δεν λυνόταν»...



«Ήταν ένας εφιάλτης», λέει η Μαντόνα που είναι γνωστή για την εργατικότητά της και την τελειομανία της: «Θέλω να είμαι καταπληκτική, κάνω συνέχεια πρόβες, κι άλλες πρόβες, ώστε στην παράσταση να δημιουργείται κάτι μαγικό. Τελικά έκανα το αντίθετο, δεν ήταν μαγεία, ήταν ένα τρομακτικό σόου για όλους». 

Την ώρα μάλιστα της τούμπας, η Μαντόνα τραγουδούσε το νέο της τραγούδι Living For Love, του οποίου οι στίχοι λένε μεταξύ άλλων: «θα συνεχίσω, με σήκωσαν ψηλά και με είδαν να πνίγομαι» (I'm gonna carry on, lifted me up, and watched me stumble).

«Δεν ξαναγράφω ποτέ τέτοιους στίχους, το σύμπαν προσπάθησε να μου δώσει ένα μάθημα» είπε αστειευόμενη στην συνέντευξη. 



«Δεν χτύπησα τον πισινό μου, αλλά το κεφάλι μου. Ξέρω πώς να πέφτω, έχω πέσει πολλές φορές από το άλογο, αλλά χτύπησα λίγο στο λαιμό και λίγο το πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Και είχα έναν άντρα να μου ρίχνει ένα φακό στα μάτια μήπως κι έπαθα διάσειση όλο το βράδυ», περιγράφει το τι έγινε μετά.

«Εχω πάντα άγχος με τα τηλεοπτικά σόου, δεν επιτρέπεται να κάνεις λάθη και το χειρότερο είναι να πέφτεις από τις σκάλες. Μου αρέσει να κάνω τα σόου μου επικίνδυνα, αλλά αυτό ήταν πραγματικός κίνδυνος» παραδέχεται. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης