British Fashion Awards 2015: Φωτογραφίες από τα πάρτι των διασήμων

British Fashion Awards 2015: Φωτογραφίες από τα πάρτι των διασήμων

Η 27χρονη Βρετανίδα καλλονή Rosie Huntington πήγε με τον σύντροφό της Jason Statham, τον οποίο δεν άφησε στην κυριολεξία ούτε ένα λεπτό μόνο του. Τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε και δεν τον άφηνε από τα μάτια της

British Fashion Awards 2015: Φωτογραφίες από τα πάρτι των διασήμων
Δυο πάρτι έγιναν αμέσως μετά την απονομή των βραβείων μόδας British Awards, στο Λονδίνο, το ένα της εταιρείας Sony και το άλλο της Warner. Οι επώνυμοι επέλεξαν σε ποιο θα πάμε και διασκέδασαν φυσικά μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η 24χρονη Rita Ora επέλεξε να πάει στο άλλο πάρτι από αυτό που πήγε ο πρώην σύντροφός της Calvin  Harris για να μην τον συναντήσει. Το ζευγάρι χώρισε με άσχημο τρόπο το καλοκαίρι και από τότε οι δυο τους βρίσκονται στην κυριολεξία σε πόλεμο. Οχι βέβαια ότι πέρασε άσχημα καθώς και σαμπάνια με το κιλό ήπιε και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης.

Η 27χρονη Βρετανίδα καλλονή Rosie Huntington πήγε με τον σύντροφό της Jason Statham, τον οποίο δεν άφησε στην κυριολεξία ούτε ένα λεπτό μόνο του. Τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε και δεν τον άφηνε από τα μάτια της. Κάποια στιγμή βέβαια έκανε ένα διάλειμμα από την αγκαλιά του για να ρίξει έναν τρελό χορό και μετά επέστρεψε σε αυτόν.

Κλείσιμο
Στο πάρτι της Warner ήταν και η Karlie Kloss, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό μακρύ λευκό φόρεμα και φυσικά συνοδευόταν από την κολλητή της φίλη Taylor Swift. Εκεί ήταν και ο ηθοποιός Robert Pattinson, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, την 27χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια FKA twings. Στα πάρτι βρέθηκαν και η Cara Delevingne, η Ellie Goulding, o Mick Jagger, η Kim Kardashian, ο σύζυγός της Kanye West και άλλοι.




H Ellie Goulding ποζάρει μαζί με την Taylor Swift και τον αειθαλή Mick Jagger

Η Taylor Swift, η Kim Kardashian και η Karlie Kloss









Δεν άφηνε από τα μάτια της τον Jason Statham η Βρετανίδα καλλονή Rosie Huntington

Kim Kardashian και Kanye West

Τα έδωσε όλα στο πάρτι η Rita Ora



O ηθοποιός Robert Pattinson με τη σύντροφό του FKA twigs


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης