Ο πατέρας των Kardashian γίνεται γυναίκα στα 65 του

Ο πατέρας των Kardashian γίνεται γυναίκα στα 65 του

Και για να τιμήσει την «παράδοση» της οικογένειας θα παρουσιάσει σε τηλεοπτική εκπομπή την... μετακίνησή του - Υπέρ της απόφασής του και τα δέκα παιδιά του

Ο πατέρας των Kardashian γίνεται γυναίκα στα 65 του
Την απόφασή του να γίνει από άντρας... γυναίκα φέρεται να ανακοίνωσε στην οικογένειά του ο πατέρας των αδελφών Kardashian, Bruce Jenner.

Σε ηλικία 65 ετών ο Jenner «μετακινείται προς το να γίνει γυναίκα» δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στην οικογένεια. «Είναι επιτέλους χαρούμενος και η οικογένειά του αποδέχεται την απόφασή του αυτή. Βρίσκεται σε μια φάση χαράς. Γι' αυτό και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Και επειδή πρέπει να τιμήσει την «παράδοση» της οικογένειας ο Jenner δεν θα μπορούσε παρά να κινηματογραφήσει την... μετάβαση αυτή προκειμένου να την παρουσιάσε ως θέαμα στην τηλεόραση όπως έχουν κάνει τόσο επιτυχημένα οι κόρες του με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Κλείσιμο
Ο φωτογραφικός φακός έχει ήδη απαθανατίσει τις εμφανείς αλλαγές στο στυλ και το παρουσιαστικό του 65χρονου ο οποίος κυκλοφορεί με μακρύτερα μαλλιά, νύχια με μανικιούρ και φορώντας μεικ απ. Σύμφωνα πάντως με την ίδια πηγή που επικαλείται το περιοδικό People η... μετακίνηση έγινε με αργό ρυθμό προκειμένου η οικογένειά του να έχει χρόνο να αποδεχθεί την αλλαγή.



Τα δέκα φυσικά και θετά παιδιά του έχουν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στις αλλαγές έχοντας ως πρώτο μέλημα την ευτυχία του Jenner αν και μεμονωμένα μπορεί να μην συμφωνούν 100% με την απόφασή του αυτή.

Η θετή του κόρη Kim Kardashian αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «πιστεύω πως όλοι περνάνε τις φάσεις τους και νομίζω ότι αυτή η ιστορία και ό,τι περνάει ο Bruce θα το μοιραστεί όταν είναι έτοιμος». 

Αυτό που μένει πλέον είναι η ανακοίνωση του «ντοκιμαντέρ» για την μεταμόρφωση του 65χρονου άνδρα σε γυναίκα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης