Η Kim Kardashian όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η Kim Kardashian όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Με ξανθά φρύδια σε μία φωτογράφιση γεμάτη αντιθέσεις 

Η Kim Kardashian όπως δεν την έχετε ξαναδεί
Της πήρε αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει αποδεκτή από την βιομηχανία της μόδας, όμως η Kim Kardashian ήρθε για να μείνει. 

Η 34χρονη ριάλιτι σταρ, πιο κομψή από ποτέ, κοσμεί τις σελίδες του τελευταίου τεύχους του περιοδικού «Love», ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με δημιουργίες υψηλής ραπτικής του οίκου  «Prada», από την σειρά άνοιξη/καλοκαίρι 2003.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η οποία έγινε σε ένα motel κοντά στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, η Kim Kardashian έβαψε τα φρύδια της ξανθά. 

Κλείσιμο


Στην πρώτη φωτογραφία η διάσημη τηλεπερσόνα ποζάρει μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο κρατώντας στο δεξί της χέρι της ένα burger.

Στο αριστερό, στο οποίο φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων  που της χάρισε ο σύζυγός της Kaney West, ένα μονόπετρο γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, κρατάει το μαύρο ακουστικό του τηλεφώνου.

Η Κim έδειχνε καταπληκτική με το κομψό παλτό του οίκου Prada, την ζώνη του ίδιου οίκου και το διαμαντένιο δαχτυλίδι, που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τον σκοτεινό τηλεφωνικό θάλαμο όπου φωτογραφήθηκε από τον Steven Klein. 



Η αποδοχή της 34χρονης σταρ από τον κόσμο της μόδας έχει εδραιωθεί πια, αφού ο οίκος Prada δέχτηκε να ανακατασκευάσει, χρησιμοποιώντας νέα υλικά, παλαιότερα κομμάτια του οίκου προκειμένου να τα φορέσει στην φωτογράφιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης