Selena Gomez: Φιλάει και αγκαλιάζει το νέο της αγόρι

Selena Gomez: Φιλάει και αγκαλιάζει το νέο της αγόρι

Δείτε την φωτογραφία!

Selena Gomez: Φιλάει και αγκαλιάζει το νέο της αγόρι
Παιχνίδια στην πισίνα ο Justin Bieber με την 18χρονη Hailey Baldwin, την κόρη του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Stephen Baldwin και ανηψιά του Alec Baldwin; Φιλιά και αγκαλιές με το νέο της αγόρι η Selena Gomez. Μετά τον χωρισμό τους, ο 20χρονος ποπ σταρ, βρίσκει παρηγοριά στην συντροφιά διάφορων ωραίων γυναικών, αλλά και η Selena δεν πάει πίσω.

Ο νέος της σύντροφος, ο 25χρονος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Zedd - το πραγματικό του όνομα είναι Anton Zaslavski -φαίνεται ότι έχει κάνει την νεαρή τραγουδίστρια ν'αφήσει πίσω της τον Bieber.

Κλείσιμο


Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε κοινή τους έξοδο για φαγητό στην Ατλάντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερο διαχυτικό μέσα στο εστιατόριο. Οι θαυμαστές της Selena και του Zedd δεν παρέλειψαν να βγάλουν τις καθιερωμένες selfies και φυσικά να τις ανεβάσουν στα social media. H Selena φορούσε ένα ροζ παλτό και ο Ζedd μία γκρι κουκούλα. Σε μία άλλη φωτογραφία που τράβηξε ένας paparazzi, φαίνεται η Selena να φιλάει τον Zedd, έχοντας εμφανώς ξεπεράσει τον άτακτο πρώην της, Justin Bieber. Οι φήμες που θέλουν την Selena και τον  Zedd να είναι μαζί, άρχισαν να διαδίδονται, μετά από την κοινή τους εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες. Οι δύο τους, εμφανίστηκαν μαζί πιασμένοι χεράκι χεράκι και από τότε είναι αχώριστοι.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης