Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία

Η 22χρονη Miley Cyrus εμφανίστηκε σε άψογη φόρμα φορώντας ένα μαύρο στράπλες μπικίνι και ένα μαύρο μεγάλο καπέλο, το οποίο έβγαζε και το φορούσε στον αγαπημένο της

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία
Τον ήλιο, τη θάλασσα και την αγκαλιά του αγαπημένου της Patrick Schwarzenegger απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Miley Cyrus, η οποία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία της εξωτικής Χαβάης. Η 22χρονη εμφανίστηκε σε άψογη φόρμα φορώντας ένα μαύρο στράπλες μπικίνι και ένα μαύρο μεγάλο καπέλο, το οποίο έβγαζε και το φορούσε στον αγαπημένο της.



Κλείσιμο
Ο 21χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ. Πριν από περίπου τρία χρόνια η γιγαντοαφίσα στη Sunset Boulevard που τον έδειχνε χωρίς πουκάμισο να διαφημίζει τα Hudson τζιν δεν άφησε κανένα κορίτσι ασυγκίνητο και τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στα θηλυκά του πλούσιου Beverly Hills.



Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε είναι στην κυριολεξια αχώριστο. Σύμφωνα μάλσιτα με τα δημοσιεύματα οι γονείς εκείνου εγκρίνουν το ειδύλλιο του γιου τους.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης