H Kim Kardashian πήγε την κόρη της στον Άι Βασίλη

H Kim Kardashian πήγε την κόρη της στον Άι Βασίλη

Η μικρή North West γνώρισε τον αγαπημένο άγιο των παιδιών

H Kim Kardashian πήγε την κόρη της στον Άι Βασίλη
Η Kim Kardashian πηγαίνει σχεδόν παντού με την κόρη της North West και φυσικά μέσα στις γιορτές δεν θα μπορούσε να μην κάνει την απόλυτη επίσκεψη, στον Άι Βασίλη. Η πληθωρική τηλεπερσόνα πήρε την μικρή της, καρπό του έρωτά της και του γάμου της με τον Kanye West και πήγαν μαζί για να γνωρίσουν τον αγαπημένο άγιο των παιδιών. Και αν το σύνηθες είναι τα παιδιά να τρομάζουν και να βάζουν τα κλάματα κατά την πρώτη τους επαφή μαζί του, η North ήταν κάτι παραπάνω από ψύχραιμη.

«Η North ακόμα προθερμαίνεται για τον Άγιο Βασίλη» εξήγησε η Kim και συνέχισε: «Ο ίδιος Άγιος Βασίλης είχε έρθει στο σπίτι της μαμά μου την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ήμουν και εγώ παιδί. Μου αρέσει που μοιράστηκα αυτή την παράδοση και με το δικό μου παιδί. Ελπίζω όλοι να είχαν τα καλύτερα Χριστούγεννα».


Κλείσιμο


Ωστόσο, αν και η Kim είναι πλέον καλά εξοικειωμένη μαζί του, η μικρή μπορεί να χρειαστεί ακόμα μερικές συναντήσεις μαζί του για να νιώσει πιο άνετα – μάλλον είναι ακόμα «επιφυλακτική» με τους αγνώστους.

Στη συνέχεια, η Kim ανάρτησε και ακόμα μια φωτογραφία από τις εορταστικές τους διακοπές , αυτή τη φορά με το μικρό μέλος της ζουμερής οικογένειας Kardashian, με την Kendall. Τόσο εκείνη, όσο και η μεγάλη της αδερφή ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, την ώρα που η North εξακολουθεί να παραμένει ψυχρή και αδιάφορη, ως προς τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Το ίδιο φαίνεται και από την επόμενη φωτογραφία που ανάρτησε η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.



My best friend

Ein von Kim Kardashian West (@kimkardashian) gepostetes Foto am

3 generations ❤️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Happy Holidays ❤️ The Wests

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης