Leonardo DiCaprio: Τρυφερό τετ α τετ με καστανή κυρία

Leonardo DiCaprio: Τρυφερό τετ α τετ με καστανή κυρία

Ο 39χρονος πρωταγωνιστής του "The Wolf of Wall Street" πιάστηκε από τους παπαράτσι έξω από το ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη να χαμογελάει και να κρατάει μια καστανή κυρία, η οποία, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του

Leonardo DiCaprio: Τρυφερό τετ α τετ με καστανή κυρία
Λίγες μέρες μετά το χωρισμό του από την 22χρονη Γερμανίδα καλλονή Toni Garrn, ο Αμερικανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio εθεάθη σε ένα τρυφερό τετ α τετ με άλλη γυναίκα. Ο 39χρονος πρωταγωνιστής του "The Wolf of Wall Street" πιάστηκε από τους παπαράτσι έξω από το ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη να χαμογελάει και να κρατάει μια καστανή κυρία, η οποία, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του.

Και γιατί να μην την απολαμβάνει άλλωστε αφού ο DiCaprio έχει ό,τι θα ήθελε μια γυναίκα. Είναι νέος, ωραίος, απίστευτα πετυχημένος και ευαισθητοποιημένος με πράγματα έξω από το Hollywood, όπως το περιβάλλον. Βέβαια είναι άπιστος και καμια σχέση του δεν στεριώνει. Επίσης έχει τρελή εμμονή με τη μητέρα του, την οποία προτιμάει να έχει δίπλα του στα σημαντικά events   Αλλά είπαμε, κανένας δεν είναι τέλειος.   


Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης