Shia LaBeouf: «Με βίασε μια γυναίκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»

Shia LaBeouf: «Με βίασε μια γυναίκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»

Πήγε σε γκαλερί που εμφανιζόταν ο ηθοποιός με τον σύζυγό της, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για να τον δουν

Shia LaBeouf: «Με βίασε μια γυναίκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»
Ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από μια γυναίκα ισχυρίζεται τώρα ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει προβληματίσει το Χόλιγουντ με την παράξενη συμπεριφορά του.

Τώρα, ο 28χρονος αποκαλύπτει μέσα από συνέντευξή του ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα πέρυσι, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ εκείνος εργαζόταν σκληρά για ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ.  Για την παράσταση αυτή, ο ηθοποιός έπρεπε να μείνει σε γκαλερί του Λος Άντζελες, με μια σακούλα στο κεφάλι -η οποία έγραφε "Δεν είμαι πια διάσημος"- για πέντε ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον LaBeouf, μια γυναίκα του επιτέθηκε, τον έγδυσε και τον βίασε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο μικρό δωματιάκι.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ηθοποιό, η γυναίκα πήγε στην γκαλερί με τον σύζυγό της και ενώ εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για να τον δουν, μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του, Mia Goth!

«Κάθισε στα πόδια μου για δέκα λεπτά, με έγδυσε και με βίασε», είπε ο LaBeouf σε μια στο Dazed Digital, προσθέτοντας ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο ούτε για εκείνον, ούτε για τον σύζυγό της γυναίκας, αλλά ούτε και για τη φίλη του, η οποία -όπως ανέφερε ο ηθοποιός- πληγώθηκε πολύ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης