Eva Mendes: Οι πρώτες νύχτες με το μωρό είναι από τις πιο «άγριες» που έχω ζήσει

Eva Mendes: Οι πρώτες νύχτες με το μωρό είναι από τις πιο «άγριες» που έχω ζήσει

Γιατί αποφάσισαν με τον Ryan Gosling να κρύψουν την εγκυμοσύνη; 

Eva Mendes: Οι πρώτες νύχτες με το μωρό είναι από τις πιο «άγριες» που έχω ζήσει
Έκανε τον Ryan Gosling μπαμπά ραγίζοντας πολλές γυναικείες καρδιές. Ο λόγος για την Eva Mendes που εδώ και έξι εβδομάδες κρατά στα χέρια της τη μικρή Esmeralda Amada. H γνωστή ηθοποιός, έπειτα από δέκα μήνες απουσίας, επανέρχεται στη δημοσιότητα με μία συνέντευξή της για το site «VioletGrey». Η Κουβανή ηθοποιός μίλησε για όλα, από τη σχέση της με τον Gosling μέχρι την επιλογή του ονόματος της μικρής τους κορούλας. 

«Πίστευα πως οι άγριες νύχτες ανήκαν στο παρελθόν μου όμως οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι μερικές από τις πιο "άγριες" που έχω ζήσει έως τώρα» δήλωσε η Eva Mendes και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως δεν έχει νταντά για το μωρό: «Είμαι ανοιχτή στο να έχω βοήθεια αργότερα αλλά για μένα είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της μητρότητας, τον πρώτο καιρό που δεν μπορείς να κοιμηθείς και δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις και που πρέπει να το ξεπεράσεις μαζί με το μωρό».

Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που το θέλουν εμπνευσμένο από τη γνωστή ηρωίδα της Disney. «Και οι δύο λατρεύουμε την Esmeralda από το μυθιστόρημα του Victor Hugo, The Hunchback of Notre Dame και πιστεύουμε ότι είναι πολύ όμορφο όνομα. Το Amada ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει "αγαπημένη" στα Ισπανικά» είπε η νέα μανούλα.

Κλείσιμο
Όσο γιατί και εκείνη και ο σύντροφός της κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη, η Mendes απάντησε: «Ο Ryan και εγώ αποφασίσαμε από νωρίς πως θέλουμε να δώσουμε στο μωρό όσο περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούμε. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Είναι άλλωστε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για κάθε μαμά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης