Angelina Jolie και Brad Pitt καβγαδίζουν στο μπαλκόνι

Angelina Jolie και Brad Pitt καβγαδίζουν στο μπαλκόνι

Δείτε τις φωτογραφίες του πρώτου δημόσιου καβγά του «χρυσού ζεύγους»

Angelina Jolie και Brad Pitt καβγαδίζουν στο μπαλκόνι
Η Angelina Jolie εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει το τσιγάρο της στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, την περασμένη εβδομάδα.
 
Η 39χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, φωτογραφήθηκε με τσιγάρο στο χέρι στις 17 Νοεμβρίου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό In Touch.
 
Κλείσιμο


Καπνοί, όμως, φαίνεται ότι βγήκαν και στη συνέχεια και αυτή τη φορά δεν ήταν από το τσιγάρο της Jolie: η Angelina είχε έναν έντονο διάλογο με το σύζυγό της, Brad Pitt.
 


Οι νεόνυμφοι στεκόντουσαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου InterContinental στο Σίδνεϊ την ώρα που ο 50χρονος Brad έκανε έντονες χειρονομίες, λίγο πριν αποχωρήσει από κοντά της.
 


Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο In Touch: «Όταν ο Brad σήκωσε τα χέρια του πάνω, φαινόταν στο πρόσωπό του πόσο νευριασμένος ήταν. Σαφώς εξοργισμένος μαζί της», είπε και συνέχισε: «Συνέχισαν να μιλάνε και να «βγάζουν» την ένταση με τις χειρονομίες τους. Μάλωναν, αλλά δεν έδειξαν να καταλήγουν κάπου. Η Angie έμοιαζε να ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα».
 


Ο Pitt φορούσε ένα καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου την ώρα που μιλούσε σε έντονο ύφος  με τη σύζυγό του.
 


Εμφανώς νευριασμένη και στα όριά της, έδειχνε η ηθοποιός που φορούσε ένα γκρι T-shirt, ενώ την ώρα που ο Brad την άφησε μόνη της, εκείνη άναψε το τσιγάρο της.
 


Αυτό που σχολιάστηκε έντονα μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτό, είναι που η Jolie κάπνιζε ενώ πέρυσι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή προληπτικά αφότου διαγνώστηκε ότι φέρει το γονίδιο BRCA1.
 


Μια άλλη πηγή δήλωσε στο InTouch: «Ο Brad δεν θέλει να καπνίζει – καθόλου».
 


Λίγο αργότερα το ίδιο βράδυ το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Unbroken», αλλά μάρτυρας δήλωσε ότι «το ζευγάρι έδειχνε απόμακρο καθ΄ όλη τη βραδιά, λίγο προτού ο Brad φύγει με μια ιδιωτική πτήση, ενώ η Angie με άλλη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης