Η Beyonce «στοιχειώνει» τις αντρικές φαντασιώσεις

Η Beyonce «στοιχειώνει» τις αντρικές φαντασιώσεις

Ένα στέμμα και μαύρες ζαρτιέρες αρκούν για να «ανάψει φωτιές» μέσα από το νέο της video clip για το κομμάτι Haunted

Η Beyonce «στοιχειώνει» τις αντρικές φαντασιώσεις
Το κομμάτι είχε «ντύσει» μουσικά είχαν προβληθεί ξανά πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».
 
Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το νέο της video clip για το εν λόγω κομμάτι είναι ένα από τα πιο «καυτά» και αποκαλυπτικά της – και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την Δευτέρα, οπότε και κυκλοφόρησε.
 


Η 33χρονη ποπ σταρ κουνάει με το δικό της μοναδικό τρόπο τις καμπύλες του κορμιού της, φορώντας μόνο τα (απολύτως απαραίτητα) μαύρα της εσώρουχα και «σπαρταράει» πάνω στο κρεβάτι.
Κλείσιμο
 


Με ένα μαύρο στέμμα στο κεφάλι, η πληθωρική Beyonce κολάζει μέσα στον Agent Provocateur cut-out στηθόδεσμό της, ενώ λουριά γύρω από το στήθος της συμπληρώνουν το look.
 


Αφότου φτάνει στο glamorous μεν, τρομακτικό δε ξενοδοχείο της, η σύζυγος του Kanye West ανάβει το τσιγάρο της με τη βοήθεια ενός γοητευτικού νεαρού που μοιάζει να είναι στην… υπηρεσία της.
 


Και μόλις ελέγξει τα δωμάτια, και βλέπει μερικούς όχι και τόσο… συνηθισμένους πελάτες μέσα σε αυτά, η τραγουδίστρια περιπλανιέται στους διαδρόμους του ξενοδοχείου ντυμένη με ανδρόγυνο look.
 
Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ τόσο ντυμένη και πριν προλάβει να το «ζητήσει» ο θεατής, η Beyonce φοράει μόνο μια μεταξωτή κάπα, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες.
 
Τα μαλλιά της είναι κοτσίδες και παραπέμπουν στην δεκαετία των ‘20s και το μακιγιάζ της αρκετά dark.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης