Η Tamara Ecclestone πίνει πρωινό καφέ θηλάζοντας

Η Tamara Ecclestone πίνει πρωινό καφέ θηλάζοντας

Στη νέα φωτογράφησή της, θέλουν να δείξουν ότι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας – αλλά δεν τα κατάφεραν και πολύ!

Η Tamara Ecclestone πίνει πρωινό καφέ θηλάζοντας
Είναι ίσως μια από τις πιο προσωπικές στιγμές μαμάς και παιδιού αυτή του θηλασμού, αλλά πλέον δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να μοιραστούν την ιδιωτική τους ζωή με το ευρύ κοινό. Το παράδειγμα αυτό ακολούθησε και η Tamara Ecclestone η οποία στην πιο πρόσφατη φωτογράφησή της έδειξε πώς είναι το πρωινό της: την ώρα που της σερβίρεται ο καφές της στην πολυτελή τραπεζαρία της, εκείνη «σερβίρει» στην κόρη της, Σοφία, το γάλα της.


 
Κλείσιμο
Η 30χρονη celebrity άνοιξε τις πόρτες του αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών σπιτιού της, στο οποίο μένει με τον σύζυγό της, Jay Rutland και την οκτώ μηνών κόρη της, Σοφία και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Tyler Shields – πρόκειται για έναν από τους πλέον καταξιωμένους φωτογράφους – και του χάρισε μια σειρά από οικογενειακά πορτρέτα.


 
Στο πρώτο, κοιτάει το φακό την ώρα που θηλάζει με περηφάνια την κόρη της, ενώ ο Jay σε διπλανή καρέκλα και ενημερώνεται για τα νέα της εφημερίδας από μια εφημερίδα.


 
Φορώντας ένα κλασικό μαύρο μίνι φόρεμα – αν και πρωί -, η κληρονόμος της Formula 1 χαρίζει απλόχερα σε κοινή θέα το στήθος της, ενώ το μόνο που καλύπτει τη… «γύμνια» της είναι το μωρό που θηλάζει.


 
The affluence into which Sophia has been born is also featured, with Tamara pushing the baby’s pram outside their sprawling West Kensington residence.


 
Σε μια άλλη λήψη, η Tamara σαν κλασική μαμά – που προσπαθεί να δείξει ότι είναι – ποζάρει έχοντας αγκαλιά την Sofia, ενώ ακολουθεί και ένα ασπρόμαυρο οικογενειακό πορτρέτο στο οποίο ποζάρουν και τα 3 μέλη της οικογένειας.


 
Εμφανές πάντως είναι το πόσο έχει αλλάξει η Tamara μετά τον ερχομό της κόρης της – τόσο που σπρώχνει η ίδια το καροτσάκι της μικρής έξω από την πολυτελή της κατοικία στο West Kensington.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης