Carmen Electra: Δείτε τη στην πρόσφατη καυτή φωτογράφησή της

Carmen Electra: Δείτε τη στην πρόσφατη καυτή φωτογράφησή της

Οσο για τη σχέση της με τον Simon Cowell, η οποία είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του tabloid Τύπου, η Electra είπε στο περιοδικό ότι δεν υπήρξε ποτέ μαζί του ζευγάρι απλά κάποιες φορές είχαν δειπνήσει στο σπίτι του

Carmen Electra: Δείτε τη στην πρόσφατη καυτή φωτογράφησή της
Παρά τα 42 της χρόνια δεν το βάζει κάτω και τολμάει και φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της. Ο λόγος για την Carmen Electra, η οποία ποζάρει στις σελίδες του περιοδικού “Loverboy” ξεσηκώνοντας για άλλη μια φορά τους άντρες αναγνώστες με τις τέλειες αναλογίες της.



Η καυτή Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Tara Leigh Patrick, πολλά χρόνια μετά από τις σούπερ σέξι εμφανίσεις της στο «Baywatch», έχει ακόμα ένα από τα πιο σέξι σώματα στο Hollywood, το οποίο διατηρεί, όπως η ίδια έχει πει, με πολύ χορό στο στύλο, το λεγόμενο striptease dancing.

Κλείσιμο


Οσο για τη σχέση της με τον Simon Cowell, η οποία είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του tabloid Τύπου, είπε στο περιοδικό ότι δεν υπήρξε ποτέ μαζί του ζευγάρι απλά κάποιες φορές είχαν δειπνήσει στο σπίτι του.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης