Miley Cyrus: Γιόρτασε τα γενέθλιά της τόπλες και με ένα γιγαντιαίο ροζ πέος!

Miley Cyrus: Γιόρτασε τα γενέθλιά της τόπλες και με ένα γιγαντιαίο ροζ πέος!

Η πρώην σταρ της Disney έγινε 22 χρονών και το... έκαψε μαζί με τον αγαπημένο της Patrick Schwarzenegger και εκλεκτούς φίλους με  μαριχουάνα και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης

Miley Cyrus: Γιόρτασε τα γενέθλιά της τόπλες και με ένα γιγαντιαίο ροζ πέος!
Η Miley Cyrus προχώρησε τελικά τη ζωή της μετά τον δημόσιο χωρισμό της το 2013 με τον αρραβωνιαστικό της και πρωταγωνιστή των «Hunger Games» Liam Hemsworth. Ωστόσο τα πράγματα στη σχέση της με τον Patrick Schwarzenegger δεν είναι καθόλου ρόδινα, αφού -σύμφωνα με πηγές από το στενό του περιβάλλον- η οικογένειά του δεν εγκρίνει καθόλου αυτό το δεσμό. 

#happybirthdaymiley #happybirthdaymileycyrus #mileyshappyland

Une vidéo publiée par 👅Persian Smilers👅 (@mileycyrvs_iran) le

Κλείσιμο


Το άγριο ξεφάντωμα της Miley για τα γενέθλιά της στο Χόλιγουντ στο μαγαζί «Nightclub» το Σάββατο σίγουρα δεν πρόκειται να βελτιώσει την κατάσταση, καθώς η 22χρονη τα πέταξε όλα και εμφανίστηκε τόπλες μπροστά στους καλεσμένους της. 


Η πρώην σταρ της Disney φαινόταν να περνάει τέλεια, αδιαφορώντας για το τι θα γράψουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και με παρόντες στενούς της φίλους, το αγόρι της και τον αδελφό της, Braison, η  Miley Cyrus τα... έδωσε όλα στο πάρτι των γενεθλίων της.



Και μπορεί κατά την είσοδό της στο club να ήταν σχετικά σεμνή, φορώντας μία καυτή φούστα  νέον και ένα σέξι τοπ, όμως μέσα στο μαγαζί η Miley έμεινε τόπλες, κάτι που φυσικά δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί στους λογαριασμούς της στα social media.



Μάλιστα, μεταξύ άλλων, καβάλησε ένα τεράστιο ροζ ανδρικό μόριο, σοκάροντας για ακόμη μία φορά. Από τις στιγμές της βραδιάς που έκλεψαν με λιγότερη επιτυχία τη βραδιά ήταν η «τούρτα» της 22χρονης -βασικά επρόκειτο για μία τεράστια πίτσα- αλλά και τα φύλλα μαριχουάνας που ήταν από τα βασικά θέματα του πάρτι.


Πώς να τα πήρε όλα αυτά άραγε η πρώην σύζυγος του Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver;










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης