Christina Milian: Σιγά μη φορέσει σουτιέν

Christina Milian: Σιγά μη φορέσει σουτιέν

Η Milian φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα που στην περιοχή του στήθους είχε μια διαφάνεια, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Αυτό όμως δεν έδειξε καθόλου να την προβληματίζει καθώς ήταν ιδιαίτερα άνετη και χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό

Christina Milian: Σιγά μη φορέσει σουτιέν
Στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος στο Λος Αντζελες εμφανίστηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Christina Milian, η οποία ακολούθησε και εκείνη τη μόδα του see-through χωρίς σουτιέν.



Κλείσιμο
Η Milian φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα που στην περιοχή του στήθους είχε μια διαφάνεια, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Αυτό όμως δεν φάνηκε καθόλου να την προβληματίζει καθώς ήταν ιδιαίτερα άνετη και χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό.



Η 33χρονη από το Νιου Τζέρσεϊ έγινε γνωστή από την ταινία «American Pie», το 1998. Στο παρελθόν ήταν για δυο χρόνια ζευγάρι με τον νυν σύζυγο της Mariah Carey, Nick Cannon. Το 2009 η Milian παντρεύτηκε τον 36χρονο Αμερικανό μουσικό παραγωγό The Dream και έχει μαζί του μια 5χρονη κόρη, τη Violet Madison Nash. Το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβριο του 2009.




Η γνωστή ιστοσελίδα askmen.com την έχει χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης