Naya Rivera: Σε εκδήλωση της Unicef χωρίς εσώρουχα

Naya Rivera: Σε εκδήλωση της Unicef χωρίς εσώρουχα

Τη μόδα που θέλει τις κυρίες να πηγαίνουν στα φιλανθρωπικά γκαλά φορώντας όσο πιο λίγα γίνεται ακολούθησε αυτές τις μέρες και η εντυπωσιακή κατά τα άλλα Naya Rivera, η οποία εμφανίστηκε ημίγυμνη σε εκδήλωση της Unicef που έλαβε χώρα στο Λος Αντζελες

Naya Rivera: Σε εκδήλωση της Unicef χωρίς εσώρουχα
Παρατηρώντας τους τελευταίους μήνες τις φωτογραφίες των επωνύμων από τις διάφορες φιλανθρωπικές συναθροίσεις ένα έχουμε να πούμε: Οτι η νέα μόδα είναι να πηγαίνεις ημίγυμνος σε αυτές. Δεν εξηγείται διαφορετικά το θέμα. Την ίδια μόδα ακολούθησε αυτές τις μέρες και η εντυπωσιακή κατά τα άλλα Naya Rivera, η οποία εμφανίστηκε ημίγυμνη σε εκδήλωση της Unicef που έλαβε χώρα στο Λος Αντζελες.


Κλείσιμο




Η 27χρονη Καλιφορνέζα Rivera έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Glee». Η ιδιαίτερη ομορφιά της έχει να κάνει με την καταγωγή της, καθώς είναι Αφροαμερικανίδα, Γερμανίδα και Πορτορικανή.






Η πρώτη της εμφάνιση στην αμερικανική τηλεόραση έγινε το 1991 όταν εμφανίστηκε στη σειρά στην οποία παραγωγός ήταν ο Eddie Murphy, «The Royal Family», υποδυόμενη τη Hilary Winston. Το 2010 το αντρικό περιοδικό «Maxim» την ψήφισε ως την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης