Αυτή είναι η Σουηδέζα καλλονή με την οποία «κεράτωσε» ο Κούτσερ την Κούνις

Αυτή είναι η Σουηδέζα καλλονή με την οποία «κεράτωσε» ο Κούτσερ την Κούνις

Η 21χρονη ξανθιά σεξοβόμβα από τη Σουηδία ξεμυάλισε τον 38χρονο ηθοποιό!

Αυτή είναι η Σουηδέζα καλλονή με την οποία «κεράτωσε» ο Κούτσερ την Κούνις

Η Λιν Μάσιντζερ, η γυναίκα που πέρασε μία νύχτα με τον Άστον Κούτσερ, τον Ιούνιο του 2012, όταν ο 38χρονος ηθοποιός και η Μίλα Κούνις ήταν ήδη έναν μήνα μαζί, είναι 21 ετών, κατάγεται από τη Σουηδία και είναι make up artist. Μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει εργαστεί ως μπαργούμαν στη Νορβηγία. Η ίδια φαίνεται να αγαπάει τα party και τα ταξίδια, και φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και στο Twitter.

Κλείσιμο
Tο όνομά της απασχολεί τα Μέσα τα τελευταία 24ώρα μετά την αποκάλυψη που έκανε στην εφημερίδα Sun, ότι πέρασε «την ωραιότερη νύχτα της ζωής της» όπως λέει, στην πολυτελή έπαυλη του Κούτσερ, αξίας 9 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, δημοσιοποίησε μία φωτογραφία που
τους δείχνει αγκαλιά μαζί στο κρεβάτι, προκαλώντας την εύλογη απορία πολλών για το ποιος τους απαθανάτισε μαζί σε μία τόσο προσωπική στιγμή και πώς κατάφερε η Μάσιντζερ να εξασφαλίσει την φωτογραφία. Σε αυτή, ο ηθοποιός έχει μακριά μαλλιά, για τον ρόλο του στην  βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Μάιο του 2012.

 




Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούτσερ με την Μίλα Κούνις, η οποία πριν ένα μήνα του χάρισε ένα υγιέστατο αγοράκι, έβγαιναν ως ζευγάρι από τον Απρίλιο του 2012, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η Mάσιντζερ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για τη σχέση του με την Κούνις και ότι ήταν κάτι που της απέκρυψε ο ηθοποιός. «Όταν ήμουν εκεί δεν μου ανέφερε τη Μίλα ή κάποια άλλη! Ελπίζω να σκέφτηκε για μένα ότι ήμουν καλό κορίτσι».

Η Λιν δεξιά



Η Λιν Μάσιντζερ δεξιά


Η Λιν Μάσιντζερ αριστερά




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης