Amanda Holden: Σε κοινή θέα το εσώρουχο της!

Amanda Holden: Σε κοινή θέα το εσώρουχο της!


Η 43χρονη παρουσιάστρια αφού αποκάλυψε στο Twitter τα οπίσθια της, έδειξε, κατά λάθος, το εσώρουχο της, σε εμφάνιση της σε φιλανθρωπική εκδήλωση!

Amanda Holden: Σε κοινή θέα το εσώρουχο της!
Ένα ακόμα δώρο επιφύλασσε η τηλεοπτική οικοδέσποινα, του πρωινού τηλεοπτικού σόου «Τhis Morning», Amanda Holden, στους θαυμαστές της. Η 43χρονη Αμερικανίδα παρουσιάστρια που πρόσφατα αποκάλυψε τα οπίσθια της, με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, είχε μία άτυχη στιγμή, σε εμφάνιση της σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Φορώντας μία λευκή τουαλέτα με ροζ λεπτομέρειες που είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, η Holden, κατάφερε άμα τη εμφανίσει να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Τα φλας άστραψαν όταν στην προσπάθεια της να μην πατήσει τη μακριά τουαλέτα της, τη σήκωσε με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχο της!
Κλείσιμο


Τώρα, αν η νέα αποκάλύψη, έγινε κατά λάθος ή επίτηδες, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η Holden, στην προσπάθεια της να προμοτάρει τη συνέντευξη που θα έκανε στη Lady Gaga, που κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Cheek to Cheek», δεν δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία που φαίνεται γυμνή από πίσω. Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται να φοράει ένα μωβ φόρεμα, στο οποίο είχε «ξεχάσει» ανοιχτό το φερμουάρ. Την φωτογραφία συνόδευσε με μία λεζάντα που έγραφε «cheek to cheek»!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης