Katie Holmes: «Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια»

Katie Holmes: «Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια»

«Όσον αφορά στην καριέρα μου, νιώθε έτοιμη για νέες προκλήσεις»

Katie Holmes: «Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια»
Η Katie Holmes, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής, άνοιξε την καρδιά της στο People και μίλησε για την καινούργια της ζωή.

«Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια, ούτε πολλούς κανόνες στη ζωή μου και δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ σοβαρά. Ενώ, όσον αφορά στην καριέρα μου, νιώθε έτοιμη για νέες προκλήσεις».

Η 35χρονη star ενσαρκώνει την Jackie Kennedy, παράλληλα παίζει μια καθηγήτρια στην νέα μαύρη κωμωδία «Miss Meadows» και είναι  έτοιμη για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Κλείσιμο
Η ίδια έχει πια αφήσει στο παρελθόν το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, δυο χρόνια πριν, το οποίο έγινε το Νο1 θέμα στον πλανήτη και έχει πάρει πια τη ζωή της στα χέρια της.

«Δεν θέλω η λήξη του γάμου μου να με ακολουθεί για πάντα και να αποτελεί το σήμα κατατεθέν μου. Ήμουν ηθοποιός πριν, ηθοποιός κατά τη διάρκεια και ηθοποιός τώρα».

Επίσης είναι και μητέρα της 8χρονης Suri, ένα από τα μικρότερα fashion icons του πλανήτη. «Σημαίνει τα πάντα για μένα. Μαθαίνω καθημερινά πράγματα, από την πρώτη στιγμή που έγινε μητέρα, μέχρι και σήμερα».


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης