Η Rihanna και η Miley Cyrus εμφανίστηκαν ημίγυμνες για... φιλανθρωπικούς λόγους

Η Rihanna και η Miley Cyrus εμφανίστηκαν ημίγυμνες για... φιλανθρωπικούς λόγους

Η 22χρονη Cyrus, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, φόρεσε... λωρίδες από τις οποίες φαινόταν το στήθος της - Η 26χρονη Rihanna, φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με σκίσιμο. Τα μάτια όμως καρφώθηκαν στις ζαρτιέρες και το ημίγυμνο μπούστο της

Η Rihanna και η Miley Cyrus εμφανίστηκαν ημίγυμνες για... φιλανθρωπικούς λόγους
Μια λαμπερή δεξίωση με φιλανθρωπικό σκοπό έλαβε χώρα στο Los Angeles και όλοι φυσικά οι celebrities φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν. Ο λόγος για το AmFar Inspiration Gala, στο οποίο δυο κυρίες, η Rihanna και η Miley Cyrus, εμφανίστηκαν ημίγυμνες.

Τα φώτα, όπως ήταν άλλωστε λογικό, έπεσαν πάνω τους αλλά τα σχόλια για την εμφάνισή τους ακόμα δίνουν και παίρνουν. Η 22χρονη μικρομέγαλη Cyrus, η οποία συνοδευόταν από την όμορφη μητέρα της φόρεσε στο πάνω μέρος του σώματός της λωρίδες αντί για κάτι άλλο, από τις οποίες φαινόταν το μεγαλύτερο μέρος του στήθος της. Η έτερη κυρία της μουσικής, η 26χρονη Rihanna, φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο. Οι ζαρτιέρες και το ημίγυμνο μπούστο της τράβηξαν την προσοχή όλων.

Κλείσιμο


Εκτός από τις δυο αυτές κυρίες στη δεξίωση αυτή παραβρέθηκαν και οι: Molly Sims, Justin Timberlake, Kristen Daves, Alessandra Ambrosio, Gwyneth Paltrow και άλλοι. Αυτό βέβαια που σχολίασαν οι περισσότεροι δεν ήταν άλλο από το τετ α τετ της Rihanna και του Justin Timberlake.















































 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης