Robbie Williams: Καρέ-Καρέ η γέννηση του γιου του στο ΥουΤube

Robbie Williams: Καρέ-Καρέ η γέννηση του γιου του στο ΥουΤube

Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ο διάσημος τραγουδιστής που έχει ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι, με την σύζυγό του Ayda Field, την μόλις 2 ετών Theodora 'Teddy' Rose.

Robbie Williams: Καρέ-Καρέ η γέννηση του γιου του στο ΥουΤube
Για δεύτερη φορά πατέρας έγινε ο Robbie Williams το βράδυ της Δευτέρας.

Η σύζυγός του και ηθοποιός, Ayda Field έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο τραγουδιστής δεν μπορεί να κρύψει από χθες τον ενθουσιασμό του.

Κλείσιμο


Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί καρέ-καρέ την γέννηση του γιου του μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε στο twitter αλλά και από μία σειρά ολιγόλεπτων βίντεο που ανάρτησε στο you tube τις τελευταίες 14 ώρες.



«Είμαι ακόμα πιο ερωτευμένος με την γυναίκα και ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος γι'αυτήν. Ήταν πραγματικά εκπληκτική».

Ο 40χρονος τραγουδιστής, παντρεύτηκε την Ayda Field  το 2010. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την μόλις 2 ετών την Theodora 'Teddy' Rose.



Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε με το κοινό, η σύζυγός του διάσημου τραγουδιστή εμφανίζεται γεμάτη ενέργεια να χορεύει στο μαιευτήριο το κομμάτι «Fancy» της τραγουδίστριας Iggy Azalea, ενώ ο Robbie Williams ασχολείται με τον υπολογιστή του.





Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στο twitter όπου απεικονίζονται τα πόδια της συζύγου του, καθώς εκείνη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας κόκκινες γόβες.



Στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο Robbie Williams χορεύει για την σύζυγό του, σε μία προσπάθειά του να της φτιάξει τη διάθεση, ενώ εκείνη ξαπλωμένη πιάνει από τους πόνους την κοιλιά της.






Δύο μίνι βίντεο ακολούθησαν: στο ένα από αυτά, ο τραγουδιστής απεικονίζεται καθώς ενθαρρύνει την σύζυγό του Ayda Field λέγοντάς της πως «τα πάει περίφημα» ενώ λίγο πριν το τέλος του δεύτερου ο γιατρός είναι έτοιμος να σπάσει τα νερά της. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης