Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ!

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ!

Η «Pretty Woman» Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι δεν έκανε ποτέ λίφτινγκ, παρόλο που αυτό είναι ο «κανόνας» στο Χόλιγουντ

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ!
Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, μόλις μερικές ημέρες μετά την «ολική μεταμόρφωση» της συναδέλφου της Ρενέ Ζελβέγκερ, από το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει κάνει λίφτινγκ.

Η 46χρονη Ρόμπερτς, που έχει γενέθλια την Τρίτη, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «You» και μίλησε για όλα, για το λίφτινγκ που δεν έχει κάνει, για την οικογένειά της και για την γιόγκα που κάνει και έχει φέρει ειρήνη στη ζωή της.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, που την θαυμάσαμε σαν Pretty Woman στο πλευρό του Ρίτσαρντ Γκιρ και σαν δυναμική Έριν Μπρόκοβιτς να μάχεται ενάντια στα «μεγάλα συμφέροντα», δήλωσε ότι έχει θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την καριέρα της με την απόφαση να μην κάνει λίφτινγκ, κάτι που θεωρείται απαραίτητο από τις πρωταγωνίστριες στον  λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Κλείσιμο


Η ηθοποιός έδωσε την συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησής της ως πρόσωπο για την καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών Lancome και ανέφερε: «Με τα πρότυπα του Χόλιγουντ, έχω ήδη πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, που δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αλλά έχω δηλώσει στην Lancome, ότι επιθυμώ να είμαι μοντέλο για την αντιγήρανση, έτσι θα πρέπει να με κρατήσει τουλάχιστον μέχρι να γίνω πενήντα ετών».

Η λαμπερή ηθοποιός τόνισε ότι έχει βρει την ειρήνη και την ηρεμία στη ζωή της με την γιόγκα και μίλησε ακόμα και για την οικογένειά της, αλλά και για το πόσο τυχερή νιώθει που έχει την άνεση να περνά πολύ χρόνο με τα τρία της παιδιά, τον 7χρονο Χέρνι και τα εννιάχρονα δίδυμα Χέιζελ και Φινέα.

Η Ρόμπερτς ζει σε ένα ράντσο στο Νέο Μεξικό με τα παιδιά της και τον εικονολήπτη σύζυγό της Danny Moder και δηλώνει ότι θαυμάζει και θεωρεί ηρωίδες τις καθημερινές γυναίκες που εργάζονται, πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά τους και αν επιθυμούν μια μέρα να μείνουν στο σπίτι με την οικογένειά τους, δεν μπορούν να το κάνουν.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια υποστήριξε ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη απέναντι στη ζωή που η ίδια έχει την πολυτέλεια να μένει στο σπίτι με τα παιδιά της, όταν το θέλει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης