Στίβεν Κόλινς: Από τον «Έβδομο ουρανό» στα... Τάρταρα η καριέρα του

Στίβεν Κόλινς: Από τον «Έβδομο ουρανό» στα... Τάρταρα η καριέρα του

Η εν διαστάσει σύζυγός του Φέι Γκραντ είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω από τη διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου, στο οποίο ακούγεται ο ίδιος ο Κόλινς να παραδέχεται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετά κορίτσια


Στίβεν Κόλινς: Από τον «Έβδομο ουρανό» στα... Τάρταρα η καριέρα του
Η καριέρα του ηθοποιού Στίβεν Κόλινς καταβαραθρώθηκε μετά την αποκάλυψη ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετά κορίτσια, ηλικίας από 11 έως 13 ετών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ομάδα δικηγόρων που έχει αναλάβει τη νομική κάλυψη του... παπά της τηλεοπτικής σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες, «7th Heaven», η εν διαστάσει σύζυγός του Φέι Γκραντ είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω από τη διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου, στο οποίο ακούγεται ο ίδιος ο Κόλινς να παραδέχεται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετά κορίτσια, ηλικίας από 11 έως 13 ετών.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του αναφέρουν πως ο διάσημος ηθοποιός έχει πλέον χάσει όλα τα υπάρχοντά του, και τα χρήματα που είχε αλλά και ό,τι είχε επενδύσει, ενώ δεν φτάνουν αυτά, έχει μείνει και άνεργος.

Οι δικηγόροι του 67χρονου ηθοποιού κατηγορούν ευθέως την εν διάστασει σύζυγό του, λέγοντας πως το ηχητικό ντοκουμέντο καταγράφηκε παρανόμως από την ίδια, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για την αναπαραγωγή αυτού, με συνέπεια τη διαπόμπευση του Στίβεν Κόλινς.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να έχει κοστίσει περισσότερο στον Στίβεν Κόλινς, δεν είναι το διαζύγιο με τη Φέι Γκραντ, αλλά το «διαζύγιο» που του ζήτησε ο ατζέντης του, αφού απομακρύνθηκε από την ταινία «Ted 2» αλλά και από επεισόδια της σειράς «Scandal», ενώ και η τηλεόραση αποφάσισε να αποσύρει τα επεισόδια του «7th Heaven» αφήνοντάς τον... ταπί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης