Χολιγουντιανή εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν για το νέο γαμήλιο πάρτι με τον Κλούνεϊ

Χολιγουντιανή εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν για το νέο γαμήλιο πάρτι με τον Κλούνεϊ

Με ένα αστραφτερό μεταλλικό φόρεμα σε χάλκινη απόχρωση η σύζυγος του (πρώην) πιο περιζήτητου εργένη, κατάφερε να τραβήξει και πάλι όλα τα φλας πάνω της

Χολιγουντιανή εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν για το νέο γαμήλιο πάρτι με τον Κλούνεϊ
Η Αμάλ Αλαμουντίν μπορεί να μην είναι μία σταρ του Χόλιγουντ, αλλά σίγουρα αυτή την εντύπωση έδωσε στο χθεσινοβραδινό πάρτι που έδωσε με το σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ, με αφορμή -τι άλλο- τον πρόσφατο γάμο τους.



Κλείσιμο
Η πασίγνωστη δικηγόρος που πριν δύο εβδομάδες βρισκόταν στη χώρα μας, για να μας δώσει τα φώτα της για το πώς θα διεκδικήσουμε με επιτυχία τα Μάρμαρα του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, στα τέλη του προηγούμενου μήνα παντρεύτηκε τον πιο διάσημο εργένη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ και από τότε έχει συγκεντρώσει όλα τα φλας πάνω της.

​Ωστόσο, ο τετραήμερος εορτασμός του γάμου τους, δεν ήταν αρκετός για τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι διοργάνωσαν εκ νέου για το βράδυ του Σαββάτου μία γαμήλια δεξίωση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.




Η fashion icon πλέον Αμάλ Αλαμουντίν, της οποίας το στυλ μπορεί εύκολα να συγκριθεί με αυτό της Όντρεϊ Χεϊμπορν ή της Τζάκι Κένεντι, επέλεξε να φορέσει ένα αστραφτερό μεταλλικό φόρεμα σε χάλκινη απόχρωση, ενώ οι ανέμελες μπούκλες της έπεφταν από τη μία μεριά του προσώπου της αποκαλύπτοντας ένα από τα πανάκριβα και καλόγουστα σκουλαρίκια της.

Στους ώμους της έριξε μία (ψεύτικη) γούνα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε αποχρώσεις που ταίριαζαν απόλυτα με το σταρένιο δέρμα της. Βυσσινί ματ κραγιόν και ροδακινί ρουζ κυριαρχούσαν στη χρωματική παλέτα που επέλεξε.




Από την άλλη, ο πάντα γοητευτικός Τζόρτζ Κλούνεϊ επέλεξε ένα μπλε ριγέ πουκάμισο με μία γκρι-μαύρη ριγέ γραβάτα με ένα σκούρο κοστούμι.

Ροζ ροτόντες είχαν τοποθετηθεί στις ροτόντες που κάθησαν οι καλεσμένοι. Τα κιβώτια σαμπάνιας, τα λευκά κρίνα, οι μωβ ορχιδέες και τα μίνι-λευκά τριαντάφυλλα είχαν κυριεύσει τον πολυτελές χώρο.

Για το χθεσινοβραδινό πάρτι οι Αμάλ και Τζορτζ είχαν τα δικά τους κοκτέιλ: Το δικό της περιείχε βότκα βανίλια, λικέρ από φρούτα του πάθους και χυμό λάιμ. Το δικό του είχε ως βάση την τεκίλα, περιείχε βότκα, χυμό λάιμ και τζίντζερ.

Το ζευγάρι, διοργάνωσε το μεγάλο πάρτι στο ξενοδοχείο Danesfield House Hotel &Spa, το οποίο έκλεισαν οι γονείς της 36χρονης δικηγόρου, ενώ καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι του 53χρονου ηθοποιού και της Αμάλ, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες ούτε στον πολιτικό, ούτε στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού στην Ιταλία.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης