Διάσημη ηθοποιός δήλωσε: «Έχασα την παρθενιά μου 4 φορές»

Διάσημη ηθοποιός δήλωσε: «Έχασα την παρθενιά μου 4 φορές»

«Έχω χάσει την παρθενιά μου τέσσερις φορές στην οθόνη και προφανώς είμαι επαγγελματίας σε αυτό», δήλωσε

Διάσημη ηθοποιός δήλωσε: «Έχασα την παρθενιά μου 4 φορές»
Μπορεί να την γνωρίσαμε και να την λατρέψαμε μέσα από τις πρόσφατες ταινίες της «Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί» και «Το Λάθος Αστέρι», αλλά η αλήθεια είναι πως η 23χρονη Shailene Woodley έχει ήδη πολλές δουλειές στο ενεργητικό της και κατά συνέπεια πολλές… εμπειρίες.

«Έχω χάσει την παρθενιά μου τέσσερις φορές στην οθόνη και προφανώς είμαι επαγγελματίας σε αυτό», δήλωσε σε συνέντευξή της η νεαρή ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι «ένα από τα πράγματα που θέλησα να κάνω με πάθος σε αυτές τις σκηνές είναι να τις κάνω να μοιάζουν όσο πιο αληθινές γίνεται». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι το να χάνεις την παρθενιά σου «δεν έχει καθόλου πλάκα».

Η Shailene, σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει τονίσει ότι, κατά την άποψή της, η πίεση που αισθάνονται τα νεαρά κορίτσια να χάσουν την παρθενιά τους δεν προέρχεται από τα αγόρια, όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά μάλλον από τις φίλες τους ή ακόμα και από τον ίδιο τους τον εαυτό, αφού συχνά νιώθουν ότι αν δεν το κάνουν κάπου υστερούν.

Κλείσιμο
«Έτσι, όταν τελικά αυτό γίνει, δε νιώθουν τίποτα το ιδιαίτερο, γιατί δεν το έχουν κάνει για τον εαυτό τους αλλά για άλλο λόγο», καταλήγει.


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης