Fergie: Το νέο εντυπωσιακό της σώμα

Fergie: Το νέο εντυπωσιακό της σώμα

Η 39χρονη, η οποία έγινε μητέρα ενός αγοριού, του Alex, πριν από ένα χρόνο, το έχει ρίξει στη γυμναστική και στη σωστή διατροφή με εμφανή, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα

Fergie: Το νέο εντυπωσιακό της σώμα
Αδυνατισμένη, γυμνασμένη και με τέλειους κοιλιακούς εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Fergie στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ “L.A LOVE” στο Λος Αντζελες. Η 39χρονη, η οποία έγινε μητέρα ενός αγοριού, του Alex, πριν από ένα χρόνο, το έχει ρίξει στη γυμναστική και στη σωστή διατροφή με εμφανή, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα.

 

Κλείσιμο
Η διάσημη μάλιστα διατροφολόγος της και συγγραφέας του βιβλίου «The Beauty Detox Solution», Kimberly Snyder, αποκαλύπτει πως τα κατάφερε: «H Fergie αποφεύγει τελείως τις τυποποιημένες και επεξεργασμένες τροφές- δηλαδή τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά. Επίσης, στο ημερήσιο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται πολλά φρούτα και λαχανικά, όχι μόνο στο πρωινό και τα γεύματά της, αλλά και ανάμεσα σε αυτά. Οι φυτικές ίνες αποτελούν το κλειδί της δίαιτάς της, το οποίο όπως φαίνεται είναι απόλυτα επιτυχημένο. Αυτό ακριβώς θα συνεχίσει να κάνει, χωρίς την παραμικρή αλλαγή».



Οσο για τη γυμναστική της, επειδή η τραγουδίστρια βαριέται εύκολα τα ίδια και τα ίδια, αλλάζει συχνά το πρόγραμμά της: βάρη, σχοινάκι, διάδρομος και λάστιχα είναι μερικές από τις ασκήσεις που προτιμάει.
















































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης