Το πέμπτο του παιδί περιμένει ο Τζουντ Λο

Το πέμπτο του παιδί περιμένει ο Τζουντ Λο

«Τα παιδιά, μου παρέχουν την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι κοντά τους», λέει ο γόης του Χόλιγουντ

Το πέμπτο του παιδί περιμένει ο Τζουντ Λο
Ασυγκράτητος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τζουντ Λο. Ο γόης του Χόλιγουντ θα γίνει πατέρας για 5η φορά. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζέρ του: «Μπορώ με σιγουριά να πω ότι ο Τζουντ Λο και η Κάθριν Χάρντινγκ περιμένουν παιδί την άνοιξη του 2015. Αν και δεν είναι μαζί είναι και οι δυο είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα και θα αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στην ανατροφή του παιδιού τους. Θεωρούν επίσης ότι το ζήτημα είναι προσωπικό και δεν θα προβούν σε κάποια άλλη δήλωση. Ζητάμε σε όλους να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή».

Η σχέση του Τζουντ Λο με την 18 χρόνια νεότερη του Κάθριν Χάρτινγκ, γνωστή και ως «Cat Cavelli» κράτησε λίγο. Ο έρωτάς τους ήταν δυνατός, αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Η εγκυμοσύνη της όμως τους φέρνει και πάλι κοντά.

Κλείσιμο




Ο 41χρονος ηθοποιός έχει τρία παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φρόστ: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Αιρις και και τον 12χρονο Ρούντι. Επίσης έχει ακόμη μια κόρη την 5χρονη Σοφία με την Σαμάνθα Μπρουκ. Πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, πως τα έφηβα παιδιά του «νιώθουν και ντροπή και περηφάνια» για την φήμη του μπαμπά τους!

Ο Τζουντ Λο ποτέ δεν ήταν αποστασιοποιημένος από την ανατροφή των παιδιών του. Οπως έχει πει και ο ίδιος παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα προσπαθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές και μη στιγμές όλων του των παιδιών. «Τα παιδιά, μου παρέχουν την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι κοντά τους. Αυτά είναι που με κρατάνε λογικό, στον τρελό κόσμο που ζω ως ηθοποιός», είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!





.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης