Iggy Azalea: Σε ποιον είπε «εύχομαι να πεθάνεις από τον Έμπολα»;

Iggy Azalea: Σε ποιον είπε «εύχομαι να πεθάνεις από τον Έμπολα»;

H 24χρονη σταρ έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε σε άντρα που την φωτογράφιζε σε σούπερ μάρκετ

Iggy Azalea: Σε ποιον είπε «εύχομαι να πεθάνεις από τον Έμπολα»;
Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής την ζωή τους από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Αυστραλιανή ράπερ Iggy Azalea να ευχηθεί το ίδιο σε έναν φωτογράφο.

Καθώς έκανε τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ της Καλιφόρνια, την Παρασκευή που μας πέρασε, η τραγουδίστρια της επιτυχίας «Fancy», εξοργίστηκε με έναν παπαράτσι που την τραβούσε επίμονα φωτογραφίες.

Κλείσιμο


Έτσι, καθώς πήγαινε στο αυτοκίνητό της, με το καρότσι που περιείχε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, η τραγουδίστρια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του φωτογράφου λέγοντάς του: «Εύχομαι να κολλήσεις τον Έμπολα. Εύχομαι να πεθάνεις».



Ωστόσο λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ των δύο, καθώς την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ψωνίσει αυγά, ο παπαράτσι τραβούσε φωτογραφίες.



Η γνωστή ράπερ σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τον εαυτό της και τα όσα είπε, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, πως δεν μισεί τους παπαράτσι αλλά «βγήκε από τα ρούχα της», το απόγευμα του Σαββάτου, με τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε ο εν λόγω φωτογράφος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης