Kesha: Φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι

Kesha: Φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι

Η 27χρονη ντύθηκε με όσα λιγότερα μπορούσε, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα μαύρο κορμάκι, ένα καλσόν με γκλίτερ στο χρώμα του δέρματος και λευκά ψηλοτάκουνα μποτάκια, και πήγε χαλαρά και ωραία στην εκδήλωση

Kesha: Φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι
Το νέο της, πιο αδυνατισμένο και σέξι, σώμα δεν χάνει ευκαιρία να δείξει η τραγουδίστρια Kesha, η οποία τράβηξε για άλλη μια φορά τα φώτα πάνω της με την εμφάνισή της σε εκδήλωση στην Ιαπωνία. Η 27χρονη ντύθηκε με όσα λιγότερα μπορούσε, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα μαύρο κορμάκι, ένα καλσόν με γκλίτερ στο χρώμα του δέρματος και λευκά ψηλοτάκουνα μποτάκια, και πήγε χαλαρά και ωραία στην εκδήλωση. 



Κλείσιμο
Η καριέρα της νεαρής τραγουδίστριας πάει τον τελευταίο καιρό από το καλό στο καλύτερο, με αποτέλεσμα εκείνη να αγοράσει το σπίτι των ονείρων της στην παραθαλάσσια περιοχή Venice της Καλιφόρνια.



Το κουκλίστικο αυτό ισπανικής αρχιτεκτονικής σπίτι, που της στοίχισε 1,6 εκατομ. δολάρια, βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη γειτονιά, λίγα τετράγωνα από την παραλία, είναι πολύχρωμο και ιδιαίτερα καλόγουστο.



Το σπίτι χτίστηκε το 1920 και μεταξύ άλλων διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι,  δυο μπάνια, μεγάλους χώρους υποδοχής, μεγάλη εξωτερική αυλή με τζάκι και χωρίς πισίνα, ιδιωτικό πάρκινγκ και κήπο με πολλά λουλούδια και δέντρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης