Μήπως η κυρία Κλούνεϊ «αντιγράφει» την Κέιτ Μίντλετον;

Μήπως η κυρία Κλούνεϊ «αντιγράφει» την Κέιτ Μίντλετον;

Καταφέρνει να επισκιάζει την Κέιτ, σε κάθε εμφάνισή της, δίνοντας μια πιο ακόμη πιο μοντέρνα διάσταση στα λουκ που πρώτη η Δούκισσα επιλέγει και παρουσιάζει!

Μήπως η κυρία Κλούνεϊ «αντιγράφει» την Κέιτ Μίντλετον;
Μπορεί η εξωτερική της εμφάνιση να μη θυμίζει σε τίποτα τις πρώην συντρόφους που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο, η γοητευτική Αμάλ Αλαμουντίν, κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά του Αμερικανού «αστέρα» του Χόλιγουντ και να ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το γάμο του ζευγαριού στη Βενετία, όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι ήταν στραμμένα στην 36χρονη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κλείσιμο


Όλοι ήθελαν να δουν τις στυλιστικές επιλογές που η Αλαμουντίν θα έκανε και τις περισσότερες φορές, κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η Αμάλ Αλαμουντίν, το νέο «είδωλο της μόδας», «αντιγράφει», σύμφωνα με πολλούς στυλίστες, τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.



Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η Αμάλ καταφέρνει το τελευταίο διάστημα να επισκιάζει την Κέιτ, σε κάθε εμφάνισή της, δίνοντας μια πιο ακόμη πιο μοντέρνα διάσταση στα λουκ που πρώτη η Δούκισσα επιλέγει και παρουσιάζει!

Σημειώνεται ότι η Αμάλ Αλαμουντίν γεννήθηκε στη Βηρυττό το 1978, ωστόσο, τη δεκαετία του 1980, στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στο Λίβανο, η οικογένειά της μετακόμισε στο Λονδίνο. 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης