Jessica Biel: Μόνη στη Χαβάη

Jessica Biel: Μόνη στη Χαβάη

Στη Χαβάη η Biel είναι χωρίς τον Justin Timberlake και αν παρατηρήσουμε καλά τις φωτογραφίες θα δούμε ότι δεν φοράει ούτε το 18 καρατίων δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο έχει σχεδιάσει ο Leor Yerushalmi

Jessica Biel: Μόνη στη Χαβάη
Εχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα του Hollywood αλλά εδώ και πολύ καιρό έχει περιορίσει τις καυτές της εμφανίσεις. Ο λόγος για τη σύζυγο του Justin Timberlake, Jessica Biel, την οποία κατάφερε να εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός σε παραλία στη Χαβάη φορώντας μπικίνι και έχοντας ακόμα τις τέλειες αναλογίες που είχε.

Η 33χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι το καλλίγραμμο σώμα της το οφείλει στη γιόγκα, της οποία είναι φανατική εδώ και χρόνια. Στη Χαβάη η Biel είναι χωρίς τον σύζυγό της και αν παρατηρήσουμε καλά τις φωτογραφίες θα δούμε ότι δεν φοράει ούτε το 18 καρατίων δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο έχει σχεδιάσει ο Leor Yerushalmi.

Οσο για τον Timberlake, αυτός βρίσκεται στην Αυστραλία για δυο προγραμματισμένες συναυλίες.
Πάντως, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, ο γάμος του δημοφιλούς ζευγαριού δεν πάει καλά, καθώς τα προβλήματα και οι διαφωνίες που έχουν προκύψει κάνουν και τους δυο να έχουν σκεφτεί το διαζύγιο. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί δείχνει για πολλούς ότι κάτι τρέχει στον παράδεισο. 
Κλείσιμο






























 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης