Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα παντρευτούν Clooney και Alamuddin

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα παντρευτούν Clooney και Alamuddin

Το αναγεννησιακό παλάτσο χτίστηκε το 1550 - Ήταν το πρώτο σε όλη τη Βενετία που είχε ασανσέρ, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο -  Ανήκε σε ελληνική οικογένεια που μετανάστευσε στη Βενετία από την Κέρκυρα στα τέλη του 19ου αιώνα - Το ζευγάρι  μένει σε μια μοναδική σουίτα με ξεχωριστή είσοδο

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα παντρευτούν Clooney και Alamuddin

Λίγες ώρες μένουν από την ώρα που ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood, ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός George Clooney, θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας στη Βενετία, με την αγαπημένη του δικηγόρο, την 36χρονη Amal Alamuddin. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο της Βενετίας, Amal Canal Grande, που είναι αναγεννησιακού στυλ, βρίσκεται μπροστά στο κανάλι της Βενετίας και παλαιότερα ονομαζόταν Palazzo Papadopoli. Εγινε μάλιστα ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο.



Κλείσιμο

Το 450 ετών αυτό ξενοδοχείο ήταν ένα πολυτελές αναγεννησιακό παλάτσο που χτίστηκε το 1550 και ήταν το πρώτο σε όλη τη Βενετία που είχε ασανσέρ, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο. Το Papadopoli ανήκε σε ελληνική οικογένεια που μετανάστευσε στη Βενετία από την Κέρκυρα στα τέλη του 19ου αιώνα. Εκεί, ο ιδιοκτήτης Νικόλας Παπαδόπουλος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε κόρη γνωστής οικογένειας της Βενετίας.



Οσο για τις τιμές των 24 υπερπολυτελών δωματίων, αυτά κοστίζουν από 1200€ έως 4000€ το βράδυ.



Το δημοφιλές ζευγάρι θα μείνει στην υπερπολυτελή σουίτα «Hotel Cipriani» η οποία έχει δική της ανεξάρτητη είσοδο, στοιχίζει 3.650 ευρώ το βράδυ, και ήταν η αγαπημένη της πριγκίπισσας Diana. Το ξενοδοχείο αυτό για τη διαμονή τους προτιμούν όταν επισκέπτονται τη Βενετία και οι Uma Thurman, Jude Law και Al Pacino. Στο ίδιο ξενοδοχείο θα μείνουν και πολλοί από τους φίλους του ζευγαριού. Την ώρα του γάμου οι Αρχές θα κλείσουν, για λόγους ασφαλείας, όλα τα κανάλια.













































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης