Beyonce: Το συγκινητικό βίντεο-απάντηση για το χωρισμό και την ψεύτικη εγκυμοσύνη

Beyonce: Το συγκινητικό βίντεο-απάντηση για το χωρισμό και την ψεύτικη εγκυμοσύνη

Τα μέσα γράφουν για κρίση στον γάμο της με τον Jay Z αλλά και ότι δεν είναι η μητέρα της Blue Ivy Carter - Η σταρ απαντά σε όλα με ένα βίντεο

Beyonce: Το συγκινητικό βίντεο-απάντηση για το χωρισμό και την ψεύτικη εγκυμοσύνη
Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες κάνουν λόγο για χωρισμό της Beyoncé από το σύζυγό της,  Jay Z -συγκεκριμένα, αναφέρουν πως μετά το τέλος της κοινής τους περιοδείας θα το ανακοινώσουν- όλο και φουντώνουν.

Οι φήμες όμως δεν σταματούν εκεί αλλά «επιμένουν» πως και η εγκυμοσύνη της δεν ήταν αληθινή και πως εκείνη δεν είναι η μητέρα της Blue Ivy Carter.

Η star πολλές φορές προσπάθησε να τις διαψεύσει μέσα από τις συνεντεύξεις της, που έχει δώσει τόσο σε περιοδικά όσο και σε sites, αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα –ναι, τα διαζύγια πάντα πουλάνε- μέχρι που αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.


Κλείσιμο
Η πρώτη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ήταν έγκυος

Τι έκανε; Μαζί με το σύζυγό της, κατά τη διάρκεια του τελευταίου show τους «On The Run Tour», την ώρα που ερμήνευαν -η αλήθεια είναι πως «έσταζαν» πολλά μέλια και ο έρωτάς τους ήταν κάτι παραπάνω από φανερός- τις επιτυχίες τους, «Forever Young» και «Halo», προβαλλόταν ένα video από πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ.



 Διαβάστε περισσότερα από το peoplegreece.com εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης