Nicole Kidman: O νεκρός πατέρας της κατηγορείται για παιδεραστία

Nicole Kidman: O νεκρός πατέρας της κατηγορείται για παιδεραστία

Υπάρχει αγωγή εναντίον του – κατηγορείται πως ανήκει σε κύκλωμα παιδόφιλων

Nicole Kidman: O νεκρός πατέρας της κατηγορείται για παιδεραστία
Ο πατέρας της Nicole Kidman, κλινικός ψυχολόγος, Antony Kidman «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στη Σιγκαπούρη, όπου είχε πάει για να επισκεφτεί την κόρη του, Antonia και τα εγγόνια του.

Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα ο λόγος που πήγε στη χώρα αυτή ήταν άλλος. Πρόκειται για μια αγωγή εναντίον του –κατηγορείται πως ανήκει σε κύκλωμα παιδόφιλων, κάνοντας την star να έχει χάσει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια της.

Λίγο καιρό πριν, η Fiona Barnett κατήγγειλε στην αστυνομία του NewSouthWales και σε σύλλογο για την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης στην Αυστραλία πως ο πατέρας της ηθοποιού την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Κλείσιμο
Αυτή, μάλιστα, η καταγγελία της έφτασε μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο στις Βρυξέλλες –παράλληλα εξετάζονται και οι καταθέσεις 60 περίπου μαρτύρων που εμπλέκονται ως θύματα ενός παράνομου κυκλώματος παιδόφιλων, το οποίο δρα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Fiona Bernett αναφέρει: «Αργά το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου του 1975 βρέθηκα στο δάσος Kiama για να γιορτάσω τα 6α μου γενέθλια. Με ναρκωτικά με κοίμισαν και όταν ξύπνησα ήταν σκοτάδι και εγώ ήμουν ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι πικ νικ με τα χέρια και τα πόδια μου δεμένα. Οι δράστες με βίασαν ο ένας μετά τον άλλον».

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Κρατούσαν όπλα και είχαν μαζί τους αρκετά πεινασμένα ντόμπερμαν. Μου είπαν ότι μία ομάδα με γυμνά παιδιά θα ήταν υπό την επίβλεψή μου. Έπρεπε να τρέξουμε και να τα κρύψω. Κάθε παιδί που δεν θα κατάφερνε να κρυφτεί, θα θανατωνόταν και θα δινόταν ως τροφή στα σκυλιά. Ζωγράφισαν κάτι στην πλάτη μου και το στήθος μου και μετά μας άφησαν. Το πάρτι με το κυνηγητό ξεκίνησε και άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Τα παιδιά γύρω μου άρχισαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να σώσω τα άλλα παιδιά, έτρεξα για να σωθώ».

Η ίδια τέλος, τονίζει πως αρχηγός των δραστών ήταν ο πατέρας της ηθοποιού, ο οποίος προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην πει στη δημοσιότητα όσα πέρασε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης