Beyonce-Jay Z: Δείτε το “παλάτι” 85 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζονται να αγοράσουν

Beyonce-Jay Z: Δείτε το “παλάτι” 85 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζονται να αγοράσουν

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες διαπραγματεύεται ένα σπίτι στο Beverly Hills του Λος Αντζελες, το οποίο κάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 85 εκατ. δολάρια

Beyonce-Jay Z: Δείτε το “παλάτι”  85 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζονται να αγοράσουν
Μπορεί ο αμερικανικός tabloid Τύπος να έχει οργιάσει περί χωρισμού και διαζυγίου, εκείνοι όμως δεν πτοούνται. Και όχι μόνο δεν πτοούνται αλλά ετοιμάζονται να αγοράσουν και μια έπαυλη, ή ένα μικρό παλάτι, όπως θα το χαρακτηρίζαμε.



Ο λόγος για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce και το σύζυγό της Jay Z, οι οποίοι διαθέτουν όλα τα λεφτά του κόσμου και για το λόγο αυτό κάνουν ό,τι θέλουν. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες διαπραγματεύεται ένα σπίτι στο Beverly Hills του Λος Αντζελες, το οποίο κάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 85 εκατ. δολάρια.

Κλείσιμο


Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια καλά προστατευμένη από τους παπαράτσι και τους αδιάκριτους περιοχή και μεταξύ άλλων διαθέτει 16 υπνοδωμάτια, κάποια από αυτά με τζάκι, 8 μεγάλα μπάνια, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, γκαράζ 16 αυτοκινήτων, ντουλάπες σε μέγεθος μικρού σπιτιού, κελάρι με σπάνια κρασιά, θέατρο 24 θέσεων και μεγάλη πισίνα.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης