Βίντεο: Η Miley Cyrus επιδεικνύει τους... ενισχυμένους γλουτούς της

Βίντεο: Η Miley Cyrus επιδεικνύει τους... ενισχυμένους γλουτούς της

Δείτε τα τεράστια οπίσθια της νεαρής τραγουδίστριας

Βίντεο: Η Miley Cyrus επιδεικνύει τους... ενισχυμένους γλουτούς της
Δύο μικρά βίντεο επιδεικνύοντας τα νέα ενισχυμένα οπίσθιά της πόσταρε η Miley Cyrus στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο. 



Η 21χρονη τραγουδίστρια, που τραγούδησε την επιτυχία «Wrecking Ball»,  απεικονίζεται στα δύο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, να χορεύει με τους νέους της γλουτούς καθώς στεγνώνει τα μαλλιά της, λίγο πριν εμφανιστεί στην προγραμματισμένη συναυλία της στο Μεξικό την περασμένη Τετάρτη.

Κλείσιμο


Εκτός από την ειδική φόρμα με τα... τεράστια οπίσθια που φορούσε, το λουκ της ολοκλήρωναν ένα αστραφτερό τοπ συνδυασμένο με το ίδιο αστραφτερό εσώρουχο που.... χανόταν κυριολεκτικά μέσα στους φουσκωμένους γλουτούς της.



Σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η Miley Cyrus, ακουμπάει με το δάχτυλό της την πλατινένια χαίτη της και λέει: «Δεν χρειάζομαι περούκα bitc@@@s». Στην συνέχεια, λικνίζεται επιδεικτικά και περνάει μέσα από την κουρτίνα προκειμένου να βγει στην σκηνή. 



Η Miley Cyrus, για να σιγουρευτεί πως άφησε αρκετό χρόνο στους θαυμαστές της να θαυμάσουν τα ενισχυμένα οπίσθιά της, καθώς τραγουδούσε, γύρισε πλάτη στο κοινό και έδειξε με το δάχτυλό της στο κοινό το νέο της απόκτημα.



Ακόμη και οι χορευτές της έδειχναν να κοιτούν επίμονα την πίσω όψη της τραγουδίστριας, ιδιαίτερα όταν, κατά την διάρκεια της συναυλίας, έσκυψε προκλητικά πάνω στην σκηνή.



Το σόου συνεχίστηκε με την Miley Cyrus να επιδίδεται και σε άλλες... γελοιότητες επί σκηνής. Στις φωτογραφίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η νεαρή τραγουδίστρια απεικονίζεται για ακόμη μία φορά να φτύνει νερό στους θαυμαστές ενώ βρίσκεται πάνω στο stage.



Οι επόμενοι σταθμοί του «Bangerz tour» είναι στη Νέα Ζηλανδία και τέλος στις 23 Οκτωβρίου στην Αυστραλία όπου και θα σημάνει η λήξη της περιοδείας της. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης