Lady Gaga: Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της

Lady Gaga: Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της

Από την άλλη οι υπόλοιπες νεότερες κυρίες της παγκόσμιας ποπ σκηνής δεν έχουν το ταλέντο της κυρίας Gaga, που στην ποπ μουσική δεν είναι μόνο η φωνή

Lady Gaga: Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της
Τη λατρεύεις ή τη μισείς, η αλήθεια είναι μία: Η Lady Gaga είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Τα πράγματα άλλωστε είναι απλά. Η Madonna βαδίζει αισίως για τα 60 και οι αντοχές της δεν είναι πολλές. Από την άλλη οι υπόλοιπες νεότερες κυρίες της παγκόσμιας ποπ σκηνής δεν έχουν το ταλέντο της κυρίας Gaga, που στην ποπ μουσική δεν είναι μόνο η φωνή. Είναι οι έξυπνες δημόσιες σχέσεις, η απόφαση να κάνεις μόνο αυτό και η σκηνική παρουσία. Και το σημαντικότερο να μη σε πάρουν από κάτω οι καταχρήσεις-βλέπε Michael Jackson και Amy Winehouse.



Κλείσιμο
H σκηνική -όπως και η γενικότερη- παρουσία της Lady Gaga είναι μοναδική, προκλητική και με μπόλικη δόση ειρωνίας. Το τι έχει φυσικά γραφτεί κατά καιρούς δεν λέγεται. Ολοι άλλωστε τα ξέρουμε. Η 28χρονη όμως από τη Νέα Υόρκη τα διαβάζει και γελάει καθώς ό,τι γράφεται για αυτήν καταφέρνει να ανεβάσει τις μετοχές της. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες από τις πιο εκκεντρικές της εμφανίσεις της.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης