Beyonce: Ρετουσάρει η ίδια τις φωτογραφίες της

Beyonce: Ρετουσάρει η ίδια τις φωτογραφίες της

Η 33χρονη Αμερικανίδα σταρ τους τελευταίους μήνες ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της στις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα τις “πειράζει” εκείνη

Beyonce: Ρετουσάρει η ίδια τις φωτογραφίες της
Φωτογραφίες από τη μέρα των γενεθλίων της δημοσίευσε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο η τραγουδίστρια Beyonce, η  οποία εμφανίζεται σε αυτές με ένα σέξι μπικίνι. Αλλά δεν είναι ακριβώς η Beyonce αυτή αλλά μια πολύ πιο λεπτή εκδοχή της, κάτι που έχει κάνει τους fans της για άλλη μια φορά έξαλλους.


Κλείσιμο

Η 33χρονη Αμερικανίδα σταρ τους τελευταίους μήνες ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της στις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα τις “πειράζει” εκείνη. Ετσι εμφανίζεται χωρίς τις σέξι καμπύλες της και χωρίς τα παραπανίσια, μερικές φορές, κιλά της. Οι τελευταίες φωτογραφίες δείχνουν την Beyonce να κατεβαίνει τη σκάλα από το πολυτελές της κότερο, τη μέρα των γενεθλίων της, φορώντας μαγιό. Οι φωτογραφίες αυτές, ακόμα και αν κάποιος δεν είναι έμπειρος, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι έχουν υποστεί photoshop.



Οσο για τους fans της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους. Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter:  

-‘Why the hell is Beyonce photoshopping in a thigh gap?’

-‘Questionable thigh gap there, Bey. #photoshop #wonkystep #beyonce’.

-@Beyonce uses photoshop!! Why promote accepting yourself in your videos if you clearly lie about yourself?’.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης