Lady Gaga: Στην Κωνσταντινούπολη με baby-doll

Lady Gaga: Στην Κωνσταντινούπολη με baby-doll

"Τελικά βρίσκομαι μαζί με τους όμορφους Τούρκους fans μου. Ευχαριστώ για την αγκαλιά και την αγάπη σας"

Lady Gaga: Στην Κωνσταντινούπολη με baby-doll
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται αυτές τις μέρες η ποπ σταρ Lady Gaga, για μια συναυλία την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στο ITU Stadyumu. Η 28χρονη Gaga, τρεις μέρες πριν από τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Kemal Ataturk φορώντας μια περούκα αλά Cher και κόκκινο μεταξωτό baby doll.

Η ίδια μάλιστα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram έγραψε πόσο ενθουσιασμένη νιώθει με την επίσκεψή της στην Τουρκία: "Τελικά βρίσκομαι μαζί με τους όμορφους Τούρκους fans μου. Ευχαριστώ για την αγκαλιά σας και την αγάπη σας. Η σουίτα μου στο ξενοδοχείο είναι απίστευτη, καταπληκτική. Ενας φοβερός χώρος, φοβερή διακόσμηση και πολυτέλεια. Κοιτάξτε το σοκολατένιο γλυκό σε σχήμα κύκλου, το μεγάλο πιάνο και τα λουλούδια που με περίμεναν. Θα γράψω μερικά κομμάτια όσο θα μείνω εδώ".

Επόμενος σταθμός της περιοδείας της είναι η Αθήνα. Οι Ελληνες fans της είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. «Γεια σου Ελλάδα! Είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να έρθω με το ARTPOP ball στην Αθήνα», δήλωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ενώ ζήτησε και ένα σκάφος για μια μίνι κρουαζιέρα στα νησιά.

Κλείσιμο














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης